Un membru al echipei de curățenie de la „I-LAND” a fost confirmat cu coronavirus

Un membru al echipei de curățenie care a fost angajat pentru curățarea clădirii unde se filmează I-LAND a fost confirmat cu COVID-19.

Conform unui raport exclusiv al Dispatch din 14 august, membrul echipei de curățenie „A” a fost în locația I-LAND pe 12 august pentru a face curățenie. În momentul vizitei, el și colegii purtau măști și nu era nimeni altcineva acolo la acel moment.

Ca răspuns la testul pozitiv, Mnet a decis să anuleze toate programările legate de difuzarea I-LAND. Din motive de siguranță, toți membrii actuali din top 12 și personalul pentru spectacol au fost testați pentru Coronavirus. Toate programele pentru membrii distribuției au fost anulate, iar în prezent sau autoizolat. Echipa de producție așteaptă în prezent rezultatele testelor.

„Autoritățile medicale urmează să înceapă investigațiile epidemiologice pe membrii echipei de curățenie. Vom avea în curând detalii despre deplasările pacienților confirmați și contactele apropiate ale acestora.” a împărtășit o sursă din interior.

În prezent, I-LAND și-a redus lista de concurenți de la 23 la 12. Cel mai recent episod, difuzat aseară, a fost dezvăluit cine sunt cei din Top 12 și formatul pentru restul emisiunii.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s