I.M din MONSTA X despre cum este să conduci interviuri în engleză, colaborarea cu ELHAE și multe altele

Sunteți sigur pregătiți de un pictorial și interviu cu maknae-ul de geniu al trupei MONSTA X? Idolul dovedește carisma sa incredibilă pentru DAZED!

În 18 august, revista DAZED a dezvăluit pictorialul cu I.M din luna saptembrie, lăsându-i pe mulți muți de uimire. În cadrul interviului, idolul a mărturisit că s-a pregătit pentru ședința foto: „M-am concentrat și mi-am ajustat dieta pentru a mă pregăti. O să le placă fanilor dacă le arăt o imagine și mai bună a mea prin poze, dar dacă aș apărea fără să am grijă de aspectul meu, nu cred că aș fi satisfăcut nici eu. „

I.M a vorbit și despre faptul că el este cel care conduce interviurile în limba engleză ale trupei sale, în ciuda faptului că este cel mai tânăr membru MONSTA X: “Atunci când facem interviuri pentru străinătate, îmi fac griji că nu voi putea face atmosfera de pe platouri lejeră cu răspunsuri inteligente, în loc de răspunsurile standard. Încerc să îmi evidențiez propriile calități atunci când îmi duc la îndeplinire sarcinile pe care le primesc.”

Anterior, I.M a colaborat cu artistul american ELHAE pentru mixtape-ul “Horizon.” I.M a povestit: “Un fan a întrebat prin canalul V Live ce cântec ascultam la vremea respectivă. Atunci l-am menționat pe ELHAE și cântecele sale, ceea ce a creat un răspuns grozav din partea fanilor. Au fost multe mesaje în care ei și-au exprimat speranța că vom colabora în viitor, iar Monbebe au făcut poze acelor conversații și i le-au trimis lui ELHAE. Așa ne-am cunoscut.”

Mai departe, cântărețul a vorbit despre deosebirea dintre I.M din MONSTA X, care le arată fanilor un rap rapid și intens, și Im Changkyun (numele său real), care vorbește mai încet și își alege cuvintele cu atenție și deliberat. I.M a împărtășit: „Cred că sunt „eu” când îi combin pe I.M și pe Im Changkyun. Nu este o  identitate mai bună decât cealaltă între acestea două.”

Pictorialul complet și interviul lui I.M vor fi disponibile în revista DAZED din luna septembrie.

Sursa

3 gânduri despre „I.M din MONSTA X despre cum este să conduci interviuri în engleză, colaborarea cu ELHAE și multe altele

 1. Joopreme

  Aha deci asta era diferența între Changkyun si I.M… este un tip super inteligent il invidiez pt asta 🤭 face o treaba excelenta la interviuri în America, il ador 😍 as vrea sa stiu ce e cu plasa aia? Doamne ma prefac ca nu vad🤭
  ( Acuma nu vreau sa par ca un ghimpe pe aici dar… ai putea sa traduci si Dazed pt. Jooheon cand poti si ai timp 🥺 pretty pleeeeease🙏🏻 )

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   Changkyun care are un IQ beton doar ca nimeni nu vorbeste despreasta. nu mai spunem de talent, care da pe afara! nu cred ca are doar 2 personalitati, sincer are mult mai multe. in fine, faza cu pictorialul lui Honey e ca a cam trecut…. e cam greu sa il mai fac acum…sorry.promit sa mai traduc articole cu MONSTA X 7, dar chiar au fost TONE in ultima vreme. ceea ce este minunat dar si FF mult de lucru!!!!!!!!!!!!!!

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Joopreme

    Înafara faptului că este talentat și inteligent il ador pt sinceritate si pt faptul că nu e prefăcut (urăsc sa vad zâmbete false și pt asta am studiat muuult Monsta X ) atât el cat si ceilalti membri vor spune întotdeauna ce au de spus … nu se ascund sau pretind… am asteptat acel articol cu Honey 😊 de aceea am intrebat… este ok, ma bucur ca traduceti orice cu ei mulțu 🤗

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s