4 idoli care au jucat in k-drame (partea 1)

8 K-pop idols who have starred in K-dramas: EXO's D.O., Red Velvet's Joy, Blackpink's Jisoo, and more

De-a lungul anilor, apariția idolilor noștri favoriți în k-drame a surprins fanii care au avut ocazia să vadă și o altă latura a artiștilor, în afară de cea de cântat și dansat. 

 1. IU

Una dintre cele mai solicitate vocaliste din Coreea de Sud, IU surprinde întotdeauna lumea cu discografia sa bogată care cuprinde diverse stiluri: de la jazz, balade, R&B la pop și multe altele. Recent, colaborarea cu Suga a ocupat primele locuri în clasamentele muzicale pentru săptămâni la rând după lansare. 

IU a ajuns pentru prima oară pe micile ecrane ale televiziunii coreene în 2011 când a jucat personajul principal împreună cu Kim Soo Hyun, Suzy și Taecyeon din 2PM în drama Dream High. După a apărut în Bel Ami (2012), You Are The Best (2012) și The Producer (2015). Excluzând frumusețea și grația sa, IU a cucerit publicul cu rolul din Hotel Del Luna (2019), cu care a câștigat premiul pentru ”cea mai bună actriță”, la cea de a opta ediție a premiilor Korea First Brand Awards.

2. D.O.

Do Kyungsoo, cunoscut după numele de scenă D.O. face parte din grupul EXO al agenției SM Entertainment. În prezent, acesta își îndeplinește serviciul militar obligatoriu.

Carieră sa în actorie a fost foarte admirată de televiziuni și industria filmului, din momentul când a câștigat titlul de cel mai bun actor novice, la cea de a treia ediția a APAN Star Awards pentru debutul sau în It’s Okay, That’s Love în 2013. Că urmare a succesului, D.O. a apărut și în My Annoying Brother (2016), Along With The Gods: The Last 49 Days (2017), 100 Days My Prince (2018), și Swing Kids (2018). În călătoria sa, a luat acasă multe premii importante de la festivitatea Baeksang Arts Awards și Buil Film Awards.

3. Park Hyung Sik

Debutând în 2010, alături Park Hyung Sik a fost un membru al trupei de băieți,  ZE:A.

În timp ce grupul încă lansa activ muzică, Hyung Sik a jucat diverse roluri, în drame precum The Heirs (2013), High Society (2015), She Was Pretty (2015) și Hwarang (2016). După ce ZE:A a luat o pauza, Hyung Sik si-a continuat cariera de actor, cu roluri principale în serilalele, Strong Girl Do Bong-Soon (2017) și Suits (2018).

4. Bae Suzy

În ciuda faptului că a fost eliminată din competiția Mnet Superstar K în 2009, Bae Suzy se află în centrul atenției în ultimul deceniu. A debutat în cadrul grupului de fete Miss A de la JYP Entertainment. Grupul a avut hituri, precum „Good Bye Baby”, „Bad Girl Good Girl” și ”Hush”, până când s-a despărțit în 2017.

Suzy a câștigat multă recunoștință după rolul principal din Dream High (2011). A continuat cu rolurile principale în dramele premiate Gu Family Book (2013), While You Were Sleeping (2017) și Vagabond (2019). A cucerit publicul prin rolurile sale din dramele istorice, romantice și de acțiune.

Sursa

2 gânduri despre „4 idoli care au jucat in k-drame (partea 1)

 1. Dana

  „Strong Girl Do Bong-Soon” e trasnet, mi-a placut super mult, da nu stiam ca Park Hyung Sik a facut parte dintr-o trupa, ca a fost/este idol, m-a farmecat cu sarmul lui de gagiu sexi si atragator si jocul actoresc ❤
  Doar prin simplu fapt ca juca din D.O m-am uitat la seriale/filme, atat de drag imi e 🙂 unele mi-au placut, altele asa si asa, preferatul meu fiind: ”It’s Okay, That’s Love” ❤

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: 3 idoli care au jucat in k-drame (partea 2) | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s