Kdrame din 2020 bazate pe webtoon-uri – Partea 3

Webtoons, Drama Adaptations, and Disappointment | Soompi

Așa cum v-am promis în articolul anterior, am revenit cu partea a treia.

Așa că, să nu pierdem timpul și să începem:

19. „A Falling Cohabitation”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Aparținând genului romantico-fanstastic, „A Falling Cohabitation” ne spune povestea unei gumiho (creatură mitică coreeană reprezentată printr-o vulpe cu nouă cozi) de 100 de ani și o studentă la universitate care dau unul de altul din întâmplare. Din greșeală ea înghite orbul vulpii, lucru care reprezintă puterea acestuia. Ei trebuie să trăiască împreună pentru a rezolva problema înainte ca orbul să se rupă în interiorul corpului ei după un an.

Canalul tvN va difuza în a doua jumătate a anului 2020 drama în care joacă Jang Ki Yong și Hyeri (Girl’s Day).

20. „Amazing Rumor”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Thriller-ul fantastic scris de către JangYi ne vorbește despre spiritele rele din viața de apoi care se întorc pe Pământ ca să aibă viață eternă și despre vânătorii care încearcă să le captureze.

Probabil din noiembrie îi vom putea vedea pe Sejeong (Gugudan) și Jo Byung Gyu jucând în serialul de pe OCN.

 

21. „Sometoon 2020”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Webtoon-ul „Sometoon x OH MY GIRL” a fost adaptat parțial în drama „Sometoon 2020”. Un triunghi amoros se creează între Ye Jin care își caută prietenul virtual numit „Sweet Brick” și cei doi băieți care crede ea că ar putea fi: No Woon (colegul din clasa de arte) și Cha Ieon (o persoană cu care se întâlnește uneori).

Binnie (OH MY GIRL), Jung Woo Jin și Ki Tae Hwa sunt actorii care însuflețesc personajele din kdrama lansată în 16 iunie pe Seezn și în 23 iunie pe YouTube.

 

22. „Amanza”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Webtoon-ul „Amanza” numit și „Big See” urmează să fie baza unui serial cu același nume. Personajul principal este un tânăr de 26 de ani care descoperă că are cancer în stadiu terminal.

Kakao M va difuza acest serial din septembrie cu actorii Ji Soo și Lee Seol în rolurile principale.

 

23. „Not Yet 30”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Drama „Not Yet 30”, adaptată din webtoon-ul romantic „Born in 1985”, ne spune povestea lui Ji Won (31 de ani) care și-a revăzut prima iubire, Seung Yu (31 de ani) într-o întâlnire cu un editor.

Produsă de către Merry Christmas Production, k-drama îi va prezenta pe Minhyuk (CNBLUE), Hani (EXID) jucând alături de actorii Jung In Sun și Song Jae Rim pe noua platformă de streaming de la Kakao.

 

24. „Hellbound”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Ce se întâmplă atunci când un fenomen supranatural afectează omenirea? Scriitorii Yeon SangHo și Choi KyuSuk au rezolvat acest mister prin webtoon-ul lor „The Hell”, care este inspirația pentru următorul serial Netflix „Hellbound”.

Programat pentru 2020 sau 2021, serialul compus din numai 6 episoade va avea în distribuția sa pe Yoo Ah In, Park Jung Min, Kim Hyun Joo și Won Jin Ah, fiind produs de care directorul filmelor „Train to Busan”, „Peninsula” și „The Cursed”.

 

25. „Hanging On”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Având ispiratia în „Don’t Let Go Of Your Mind” această dramă ne spune despre viața de zi cu zi a unei familii fericite care și-a ieșit din minți.

În distribuție în găsim pe Lee Ji Hyuk (UP10TION), Kwon Hyun Bin și Lee Soo Min.

 

26. „Daughter-in-Law

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Serialul urmărește mai multe prietene de facultate care sunt angajate dar și nore.

Park Ha Sun este în discuții pentru rolul principal al acestui serial care va fi difuzat pe noua platformă Kakao.

 

27. „Navillera”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

„Navillera” sau „Like a Butterfly” ne arată cât de important este să avem visuri deoarece trăim o singură dată. Personajele principale, un bătrân care a început să meargă la balet și un tânăr, își construiesc o prietenie puternică datorită pasiunii lor comune pentru acest sport elegant.

Directorul Han Dong Hwa („Bad Guys 2” și „Miss Lee”) lucrează la această k-drama care urmează să fie lansată pe tvN în august cu Song Kang în rolul principal.

Acestea sunt ultimele nouă kdrame inspirate din webtoon-uri populare. Primele le puteți găsi aici iar aici pe următoarele nouă. Sper că v-a plăcut această serie!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s