Lee Jung Shin, Kwon Hyun Bin, Kang Mina și Im Na Young vor juca în drama „Summer Guys”

Un nou serial despre tineri cu o distribuție de idoli a fost anunțat: Lee Jung Shin din CNBLUE, Kwon Hyun Bin, Mina din Gugudan și Im Na Young. Drama promite să fie un fel de blockbuster, fiind extrem de anticipată în industrie.
K-drama  „Summer Guys” va începe filmările în insula Jeju, echipa de producție fiind deja plecată din 20 august în această locație de vis.

Summer Guys este o dramă fierbinte despre patru tineri bărbați și femei cu personalități diferite, care vor să reînvie un vechi bar de cocktailuri de pe o plajă. Se așteaptă ca drama să ajungă la inimile tinerilor prin dans, muzică și cuvinte cheie, oferind versiunea coreeană a „Coyote Ugly” și „cocktailuri”, capturând frumos mediul natural  al insulei Jeju. 

Pentru a reda cât mai real pasiunea și dragostea  tinereții, greu de observat în lucrările existente, echipa de producție promite să fie totul cât mai real la filmări, inclusiv pregătindu-se să construiască baruri de cocktail-uri adevărate ce pot fi folosite și după filmări.

Echipa de actori /idoli aleasă cu grijă are deja experiență în K-drame anterioare. Regizorul Heo Chan a spus: „Este un casting care se potrivește perfect ca și cum ar fi ieșit din scenariu. Sper că alinierea acestor membri de distribuție va continua până în sezonul 2”, a spus el.

Serialul a fost extrem de discutat deja în industrie, fiind faimos. Asta datorită regizorului care a lucrat cu Bong Joon Ho la  filmul „Snowpiercer” și la mini-drama Netflix „My Runway”. Mai mult chiar, înainte de încheierea producției preliminare, serialul era vândut în China și are deja pregătit și un al doilea sezon și multe altele.

 

Sursa: hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s