BLACKPINK realizează un nou record în k-pop, înregistrând un număr enorm de pre-comenzi!

Potrivit companiei YG Entertainment, trupa BLACKPINK face istorie în universul k-pop printre trupele și artiștii feminini cu numărul impresionant de comenzi al viitorului și primului album întreg!

În data de 4 septembrie, agenția a anunțat că primul album întreg de la BLACKPINK, numit „THE ALBUM” a depășit deja 800.000 de precomenzi în doar șase zile. (Viitorul album a acumulat peste 530.000 de pre-comenzi în Coreea, precum și 270.000 de pre-comenzi suplimentare din Statele Unite și Europa).

YG Entertainment a declarat: „De îndată ce a început perioada de pre-comandă pentru discul tip vinyl cu albumul trupei BLACKPINK în ediție limitată, acesta s-a vândut într-o fracțiune de secundă. Pre-comenzile pentru albumul obișnuit au depășit, de asemenea, volumul inițial așteptat, așa că suntem în prezent în curs de producere a mai multor albume”.

„THE ALBUM”, a cărui lansare va avea loc oficial în data de 2 octombrie, va include colaborarea BLACKPINK cu Lady Gaga, „Sour Candy”, primul lor single pre-lansare „How You Like That”, dar și colaborarea lor cea mai recentă cu Selena Gomez, „Ice Cream”. Lista completă a melodiilor de pe album nu a fost încă dezvăluită.

Felicitări BLACKPINK pentru această mare reușită!

Sursa

Un gând despre „BLACKPINK realizează un nou record în k-pop, înregistrând un număr enorm de pre-comenzi!

  1. Pingback: [CCC] BLACKPINK înregistrează 800,000 de pre-comenzi pentru albumul întreg, ‘The Album’, în numai 6 zile! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s