“The Spies Who Loved Me” incită spectatorii lansând posterul principal cu Eric și Yoo In Na

 

“The Spies Who Loved Me” Promises Thrilling Romance With Poster Starring Eric And Yoo In Na

“The Spies Who Loved Me” promite o poveste de dragoste incitantă cu Eric și Yoo In Na!

“The Spies Who Loved Me” este o nouă comedie romantică cu suspans despre o femeie care, din greșeală, este prinsă în lumea spionajului. Yoo In Na va juca rolul lui Kang Ah Reum, un designer de rochii de mireasă care a fost căsătorită de două ori, cu doi soți care ambii păstrează multe secrete. Eric va juca rolul primului soț al lui Kang Ah Reum, Jun Ji Hoon, un agent secret fermecător și imprevizibil care lucrează pentru Interpol.

Noul afiș oferă spectatorilor o imagine care sugerează suspansul unei urmăriri, Jun Ji Hoon și Kang Ah Reum stând pe o motocicletă în timp ce merg prin oraș noaptea. Jun Ji Hoon aruncă o privire carismatică către cameră și un voal de nuntă cade dramatic pe spatele lui Kang Ah Reum, conferindu-i o aură ademenitoare.

Telespectatorii anticipează deja transformarea lui Eric în Jun Ji Hoon, un spion Interpol care lucrează sub acoperire ca fotograf de călătorie. Deși abilă ca designer de rochii de mireasă, Kang Ah Reum va descoperi, de asemenea, un talent ascuns pentru spionaj atunci când va fi prinsă într-un război de spioni cu fostul ei soț și actualul ei soț spion Derek Hyun (interpretat de Im Joo Hwan) .

Echipa de producție a dramei a comentat: „Va fi fierbinte și electrizant, așa cum ar trebui să fie o dramă romantică de spionaj”. 

Serialul are premiera în 21 octombrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s