DAWN își descrie copilăria, vorbește despre relația cu HyunA, semnificația tatuajelor sale și multe altele.

DAWN Describes His Childhood, Relationship With HyunA, Meaning Of His Tattoos, And More

Înaintea revenirii sale, DAWN a vorbit cu W Korea despre muzică, copilărie și multe altele!

În timp ce vorbeau despre viitorul său mini-album, reporterul a menționat că l-a auzit pe DAWN fredonând noua melodie în timpul ședinței foto. El și-au exprimat surprinderea, deoarece suna complet diferit față de piesa sa de debut solo „MONEY”

„Va fi foarte diferit”, a răspuns DAWN. „Este o piesă de hip hop, dar aranjamentul este cu adevărat minimalist. Se continuă doar cu toba și basul. Este un cântec care mă prezintă. De aceea, primul vers spune: „Numele meu este DAWN”.  „Ofer niște lajde foarte subtile aici și acolo [râde]. De exemplu, spunând că sunt de obicei tăcut, dar atunci când urc pe scenă devin un „psiho” ​​ca PSY. ”

DAWN a continuat să vorbească despre versurile piesei „MONEY”. „Am scris acea melodie la înălțimea sentimentului de confuzie mentală”, a spus el. „Îmi povestesc propriile povești prin muzică și am început să fac muzică gândindu-mă doar că există câțiva oameni care apreciază asta. Dar când îmi făceam treaba, banii au devenit un zid cu care m-am confruntat. Muzica pe care vreau să o fac eu este diferită de muzica pe care o dorește publicul, darămite agenția. Și toate problemele se rezumă în cele din urmă la bani.”

„Dacă te uiți cu atenție la versuri, vei vedea că sunt într-o luptă acerbă cu banii”, a afirmat acesta. „Am scris acele versuri de parcă aș fi scris o scrisoare către bani, așa că au fost scrise ca o plângere destinată unei iubiri din trecut. Spunând: „Te iubesc atât de mult, dar te urăsc, vreau să te am, dar vreau să scap de tine.” De aceea ultimul vers î. închei pur și simplu spunând „Nu am nevoie de tine.” DAWN a spus că scrierea versurilor pentru piesa „MONEY” duraseră mai puțin de o oră și inițial o scrissee doar pentru a le oferi fanilor o melodie, nu ca să o lanseze un single.

Când a fost întrebat dacă mai are o relație de tip „nu am nevoie de tine” cu banii, DAWN a spus râzând: „Gândurile mele s-au schimbat. Dacă există ceva ce pot rezolva material, atunci vreau să rezolv cu bani. Dar nu mi-aș putea vinde niciodată sufletul pentru bani. Cred că am trasat o linie între aceste lucruri. ”

Când DAWN a vorbit despre faptul că a fost tipul de copil care stătea în casă și desena singur, intervievatorul l-a întrebat cum a ajuns să fie un cântăreț care evoluează în fața unui public mare.

„Mama mea este foarte activă și deschisă”, a spus el. „Era dansatoare de belly dance și era o „super mamă” pasionată de munca și familia ei. Din moment ce stăteam mereu acasă, ea mi-a spus că, dacă nu mă duc să studiez, atunci ar trebui măcar să învăț să dansez. Ea a spus că bărbații care dansează sunt cool. Am spus „nu vreau să merg” zi de zi și am învățat să dansez cântând, iar la un moment dat m-am îndrăgostit complet de această formă de artă. Apoi am participat în mod firesc la audiții și acum am ajuns aici. ”

DAWN a descris ulterior dansul drept ceva opus personalității sale. „Am crescut în mediul rural unde nu era nimeni prin preajmă și nu am întâlnit aproape niciodată alte persoane”, a spus el. „Îmi petreceam toată ziua în casă sau ieșeam să prind gândaci- asta am făcut într-o zi. Deci, la început, mi-a fost foarte frică de alte persoane. Cred că am ieșit din acea cutie când am dansat în fața unui public. Asta pentru că dansul este o modalitate de conectare. Mi-am dat seama încet, „Nu trebuie să-mi fac griji cu privire la ce cred ceilalți oameni” și „Nu este mare lucru ”. ”

Artistul a fost întrebat dacă există ceva despre care vrea să vorbească la un moment dat în muzica sa.

„Vreau să scriu melodii de care să se poată lega de cât mai mulți oameni posibil”, a răspuns el. „Există atât de multe melodii în lume care sunt plăcute urechilor. În acest fel, vreau să scriu și un cântec pentru copii la un moment dat. De asemenea, cred că dragostea este cel mai important lucru din viață. Inclusiv dragostea dintr- un cuplu, dragostea pentru părinți și, mai larg, chiar dragostea pentru planeta Pământ.” El a mai spus că speră că muzica pe care o va scrie va oferi oamenilor o energie pozitivă.

DAWN a fost rugat să descrie ce fel de persoană este pentru iubita sa HyunA . DAWN a afirmat râzând: „Uneori oamenii ne privesc pe mine și pe HyunA ca pe un spectacol și spun:  Este ca o pisică care devine obosită și letargică după ce se joacă cu majordomul ei” și exact așa e percepția lumii.” În Coreea, proprietarii de pisici sunt adesea numiți în glumă „majordomi” sau „servitori” pentru pisicile lor deoarece le fac toate poftele.”

„Sunt relaxat și calm în privința tuturor lucrurilor”, a spus el. „Pe de altă parte, HyunA  întotdeauna debordează de energie. Cred că aduc o oarecare stabilitate în viața lui HyunA. Nu în ceea ce privește lucrurile materiale, ci o stabilitatea mentală ”. A râs în timp ce insinua că până și el crede că este un iubit drăguț.

DAWN a fost, de asemenea, întrebat despre semnificația tatuajelor sale. „Pentru a fi sincer, nu înseamnă prea mult”, a spus el. „Primul pe care l-am făcut a fost cerbul care este desenat pe spate. Cel din lateral este un tatuaj cu litere pe care l-am făcut gratuit atunci. Am și unele mici, ici și colo, din desenele lui HyunA. Cifrele de pe umărul meu reprezintă ziua mea. Am inclus toată familia, deoarece datorită faptului că sunt cel mai tânăr, familia mea a fost creată în momentul în care m-am născut. ”

Interviul complet și imaginile pot fi găsite în numărul din octombrie al revistei W Korea.

DAWN va reveni pe 9 octombrie cu primul său mini album „ DAWNDIDIDAWN ”, care include colaborări cu Jessi și Crush.

Sursa

Un gând despre „DAWN își descrie copilăria, vorbește despre relația cu HyunA, semnificația tatuajelor sale și multe altele.

  1. tiffany.so

    Sunt o persoana careia ii place foarte mult să citească astfel de interviuri pentru ca ii simt pe artiști mai bine, poate spune ca din ceea ce spune el reiese că este un tip foarte inteligent. Ma bucur ca el si Hyuna și-au văzut de relația lor și nu ai ascultat de gura lumii!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s