9 stiluri vestimentare cu care RM din BTS și-a încântat fanii

9 Street Style Looks BTS’s RM Has Enchanted Us With

Deși el își consideră stilul ca fiind unul simplu și relaxat, faptul că are un simț al modei este un alt talent de al său. RM tinde să opteze pentru obiecte vestimentare cu dungi simple, haine supradimensionate și pantaloni cu model tribal dar asta nu înseamnă că nu îi plac, din când în când, și lucrurile elegante.

Dacă se pricepe mai bine la ceva, acel ceva este accesorizarea! Pălării, bijuterii, încălțăminte, genți, eșarfe, ochelari… RM este regele accesorizării, întotdeauna duce o ținută banală la cu totul și cu totul alt nivel după ce îi adaugă acesteia o pălărie la modă sau un colier drăguț.

Namjoon și salopetele au fost făcuți unul pentru celălalt. Liderul grupului BTS a declarat public că le adoră deoarece se simte foarte confortabil în ele.

Haine albe din cap până în picioare! Namjoon și-a încântat fanii cu o ținută simplă dar de efect.

Chiar dacă stilul său este excelent pe tot parcursul anului, cel de toamnă-iarnă ar putea deveni preferatul oricui deoarece RM a obtat pentru haine simple, confortabile la care a adăugat o piesă vestimentară a unui brand celebru.

Blugii asortați cu o jachetă din același material, un pulover confortabil și o pălărie îndrăzneață și tranformat ținuta într-o reprezentare perfectă a personalității sale.

Chiar dacă deobicei îl vedem pe RM purtând diverse accesorii, din când în când, artistului îi place să obteze pentru ceva simplu.

O ținută în straturi care îmbină perfect ideile a fi la modă și cea de a ține de cald.

O altă ținută monocromatică, de data aceasta în negru.

Un aspect îngrijit, elegant devine de neuitat dacă i se adaugă ținutei, o pereche de ochelari.

Sursa

Lasă un comentariu