BLACKPINK vorbește despre reuniunea cu Will Smith, povestea din spatele numelui lui Jennie și despre cum a ajuns Rosé să dea o probă pentru YG

BLACKPINK Talks About Reuniting With Will Smith, Story Behind Jennie’s Name, + How Rosé Ended Up Auditioning For YG On “Ask Us Anything”

Pe 17 octombrie, BLACKPINK s-a reîntors la emisiunea „Ask Us Anything” după trei ani de la prima apariție.

În timpul episodului, prezentatorii au menționat faptul că BLACKPINK a colaborat cu nume importante precum Lady Gaga, Selena Gomez, Cardi B și Dua Lipa. Apoi Lisa a pomenit povestea reuniunii dintre ele și Will Smith, cu care s-au întâlnit anul trecut la festivalul muzical, Coachella.

Lisa a explicat: „În trecut, când eram încă stagiare, Will Smith și fiul său au vizitat agenția noastră (YG Entertainment). În acel moment, am dansat pentru ei. După, șase sau șapte ani mai târziu, după ce am debutat, ne-am întâlnit cu el la Coachella. S-a dovedit că și-a adus aminte de noi.”

Rosé a adăugat: Ne-a recunoscut și ne-a întrebat «Nu sunteți voi fetele care au dansat pentru noi pe atunci?»”

Mai târziu, în emisiune, Jennie i-a surprins pe prezentatori dezvăluind că numele ei coreean este într-adevăr Jennie.

A continua să povestească cum de a ajuns să fie numită Jennie în coreeană precizând, „Lumea în general nu crede că Jennie ste numele meu adevărat, dar numele meu coreean este într-adevăr Jennie. Mama mea este un fan al lui Lee Jung Jae și el a interpretat un personaj pe nume Jae Hee în drama „Hourglass”. Din acest motiv, a decis că, dacă are un fiu, să-l numească Jae Hee, dar a născut în schimb o fiică. Așa că a decis să mă numească Jennie pentru că sună similar cu Jae Hee.”

Jennie a continuat: „L-am întâlnit în treacăt odată pe Lee Jung Jae și i-am spus povestea. A fost cu adevărat surprins și bucuros când a auzit că mama mea era un fan al său.”

Jisoo a dezvăluit un obicei neașteptat de-al ei: de fiecare dată când trebuie să filmeze ceva important, mănâncă mereu un bol de ramen.

Celelalte membre au obrajii mai grăsuți decât mine și asta le face să arate draguț” a explicat artista. „Am o față subțire iar celelalte au obrajii mai plini și vreau să fiu și eu la fel de draguță. De asta, de fiecare dată când trebuie să filmez ceva important, mănânc înainte un bol de ramen pentru ca fața mea să pară puțin mai umflată.”

Rosé a povestit apoi cum s-a hotărât să dea o audiție pentru YG Entertainment.

După cum știți, am crescut în Australia”, a spus ea, „iar casa noastră era destul de departe de vecinii noștri cei mai apropiați, așa că am putut exersa până noaptea târziu. Cântam, țipam tare și cântam la pian. Apoi, într-o zi, tatăl meu m-a întrebat dacă vreau să iau un zbor de 1-2 ore și să merg la o audiție.

Eram șocată, pentru că nu i-am spus niciodată că vreau să devin cântăreață”, a continuat Rosé. „Dar am trecut audiția și așa am ajuns în Coreea și am devenit stagiară. Mai târziu, sora mea mai mare mi-a spus că atunci, pentru că făceam atât de mult zgomot cântând la pian toată noaptea, restul familiei mele stăteau mereu la etajul al doilea și se rugau reciproc să meargă să-mi spună să mă opresc. În cele din urmă, tatăl meu a auzit că este o audiție în apropiere și a decis (să mă întrebe despre asta).”

Jisoo a continuat să împărtășească faptul că, la fel ca Rosé, tatăl ei a fost cel care a convins-o să dea o audiție pentru YG Entertainment. „Tatăl meu mi-a sugerat”, și-a amintit ea, „și când am căutat audiții, cea mai devreme a fost atunci pentru YG. Așa că am făcut o audiție pentru YG și am intrat.

Sursa

Un gând despre „BLACKPINK vorbește despre reuniunea cu Will Smith, povestea din spatele numelui lui Jennie și despre cum a ajuns Rosé să dea o probă pentru YG

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s