7 actori aspiranți au fost aleși pentru a-i interpreta pe membrii BTS în drama ‘Youth’

K-drama ‘Youth‘, inspirată de universul BTS, și-a ales protagoniștii principali.

Potrivit unor rapoarte din 19 octombrie, distribuția rolurilor principale pentru serialul ‘Youth’ (anterior denumit ‘Blue Sky’) s-a încheiat. Șapte actori aspiranți au fost aleși să îi joace pe membrii BTS în dramă.

‘Blue Sky’ va fi un serial inspirat de universul BTS, care va prezenta viețile membrilor trupei dinainte de a deveni faimoși. Va fi un mixt de ficțiune și realitate, în care personajele principale își urmăresc visul de a deveni idoli.

Aveți mai jos distribuția principală.

Seo Jihoon în roul lui Jin 

Personajul său emite o aură de perfecțiune, dar se luptă să-și exprime emoțiile. Se simte prins în planurile de viață stabilite de tatăl său, membru al Adunării Naționale. Deși a fost fiul ideal, totul se schimbă atunci când schimbă școala și se întâlnește cu celelalte personaje. Prin intermediul lor, Kim Seok Jin își confruntă în cele din urmă adevăratele sentimente și învață să le accepte. Seo Ji Hoon este cunoscut pentru rolurile sale în drame precum „To All the Guys Who Loved Me”, „Meow, the Secret Boy”, „Flower Crew: Joseon Marriage Agency”, „Mama Fairy and the Woodcutter” și School 2017. ”

Noh Jonghyun în rolul lui Suga 

Noh Jong Hyun se va transforma în personajul Min Yoon Gi, un băiat prins în tot felul de zvonuri sălbatice. Deși pare rece la exterior, are o inimă de aur. Dar, oriunde se duce, este urmărit de povestea că și-a ucis mama și că i-a dat foc casei. În realitate, el găsește confort în pian după ce și-a pierdut mama, care a însemnat totul pentru el. Apoi, prin prietenia sa cu Jung Kook, care îl acceptă așa cum este, Min Yoon Gi își recunoaște în cele din urmă trecutul tulburat și învață să treacă peste durere. Noh Jong Hyun și-a arătat anterior abilitățile în „Kkondae Intern”,“Life on Mars”. “He is Psychometric”, “Because This Is My First Life” și multe altele.

Ahn Jiho în rolul lui J-Hope 

 

Ahn Ji Ho este un actor debutant care și-a construit deja un repertoriu impresionant, incluzând filmele “The House of Us”, “A Boy and Sungreen” ș i“Inseparable Bros” și drama “Nobody Knows.” El va juca rolul lui Jung Ho Seok, un tip ultra talentat la dans cu o atitudine optimistă asupra vieții. Jung Ho Seok a fost abandonat la un parc de distracții când era mic, dar a crescut frumos devenind o persoană care emană energie pozitivă.

Seo Youngjoo în rolul lui RM 

Seo Young Joo a fost activ atât pe marile ecrane, cât și în afara lor, prin filme, piese de teatru și drame precum „Solomon’s Perjury”, „Girls’ Generation 1979 ”,„ Beautiful World ” și „Nobody Knows ”. El va juca rolul  lui Kim Nam Joon, un tip de încredere care dorește să aibă o viață normală mai presus de orice. Din cauza unor circumstanțe cumplite, a văzut cât de dură poate fi lumea reală înaintea colegilor săi. Cu toate acestea, acest lucru l-a ajutat să devină o persoană responsabilă care care  mai multe joburi cu jumătate de normă, fiind în același timp cel mai bun elev.

Kim Yoonwoo în rolul lui Jimin 

Distribuția dramei „YOUTH” prezintă câteva fețe noi. Kim Yoon Woo a primit rolul Park Ji Min, un băiat care ascunde un secret în spatele zâmbetului său strălucitor. El se luptă să își creeze propria identitate luptând împotriva membrilor familiei supraprotectori și unei educații traumatizante decorate cu minciuni.

Jung Woojin în rolul lui V 

Actorul Jung Woo Jin va juca rolul lui Kim Tae Hyung, un personaj cu o poveste plină de durere. El trăiește cu speranța că tatăl său alcoolic, care s-a schimbat după ce soția l-a părăsit, va redeveni cândva tatăl iubitor care a fost în trecut.

Jeon Jinseo în rolul lui Jungkook 

Rolul lui Jeon Jung Kook va fi preluat de Jeon Jin Seo, care a făcut o impresie bună în drama „The World of the Married”.  Jung Kook este un personaj care nu a experimentat niciodată fericirea, după ce a crescut într-o familie instabilă. El continuă să pună la îndoială scopul vieții și motivul din spatele propriei sale existențe.

 

Sursa

Un gând despre „7 actori aspiranți au fost aleși pentru a-i interpreta pe membrii BTS în drama ‘Youth’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s