Internauții coreeni reacționează la anumiți fani chinezi care ard produse BTS din cauza controversei recente

După cum s-a văzut anterior, discursul recent al lui RM a stârnit controverse în mass-media chineză, fiind acuzat că a lăsat în afara China din națiunile implicate în timpul războiului coreean.

Cu toate acestea, s-a descoperit mai târziu că videoclipul controversat a fost editat de un internaut chinez cu intenția de a manipula narațiunea. Controversa, care s-a răspândit rapid pe platformele de socializare, a dus la eliminarea produselor BTS din reclamele majore din China, cum ar fi Samsung, FILA și Hyundai.

Printre fani, remarca a adus și reacții incendiare, deoarece hashtagul #Leaving_BTS_fandom a rămas în motoarele lor de căutare de top. Unii au postat chiar și videoclipuri în care ardeau mărfuri BTS și mesaje scrise de mână conținând cuvinte jignitoare.

Mai mult, anumiți foști fani au surprins videoclipuri cu ei ștergând postările legate de BTS pe rețelele de socializare.

La aceste reacții „arzătoare”, internauții coreeni răspund cu critici grele, deoarece nu văd niciun motiv pentru care BTS ar fi trebuit să menționeze trupele chineze care au luptat de partea Coreei de Nord în timpul războiului.

Unele comentarii includ:

OMGGGG este ridicol

De asemenea, Statele Unite nu au fost singura țară care a ajutat ca parte a ONU în timpul războiului, dar, de dragul premiului, a trebuit să fie contextualizată în acest mod special

De ce încearcă să manipuleze istoria și să răspândească ura în jurul BTS? BTS nu a spus niciodată sau nu a făcut nimic rău despre China și, desigur, sincer nu ar menționa China în timpul unui discurs despre 6.25 – toți au luptat de partea inamicului !! ! „

„RM / BTS nu a fost niciodată obligat să mulțumească Chinei pentru 6.25”

„În ciuda tuturor, se pare că nu există absolut nici o libertate de exprimare când vine vorba de China”

„Membrii BTS sunt toți sud-coreeni. Li se permite perfect să facă acea declarație despre 6.25”

„Nu suntem nord-coreeni… chiar dacă am vrea pace între cele două Corei, acest discurs nu are nimic de-a face cu asta; are de-a face cu războiul însuși. Din cauza voastră, lucrurile devin și mai rele”

„BTS, luptă”

Ce părere aveți despre această problemă?

Sursa

4 gânduri despre „Internauții coreeni reacționează la anumiți fani chinezi care ard produse BTS din cauza controversei recente

 1. tsukiko2002

  O adevărată adunătură de proști.
  1)Videoclipul a fost editat, înainte să faci ceva informează-te mai bine.
  2) BTS sunt sud-coreeni, așa că nu văd problema.
  3) Acei care ard albumele nu sunt nici oameni întregi la minte și nici fani. Ca fani parcă trebuia să îi apărăm la bine și la greu, nu să plecam la prima prostie, prin asta mă refer la idiotul care a editat clipul să îi pună într-o lumină proastă pe BTS.
  4)Dacă doreau așa de tare să scape de albume, le puteau vinde sau dona, sunt milioane de fani care nu își permit un singur album și ei le ard. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

  Apreciază

  Răspunde
  1. Andrada Autor post

   În timpul unui interviu, RM a adus un omagiu la adresa celor care au luptat în războiul din Coreea însă n-ar fi menționat China, care a contribuit și ea. De la asta a pornit tot :)) dar din ce am mai citit, videoclipul ar fi fost fake iar unii n-au luat asta în calcul.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Lucy 2

    Nu e fake, doar ca RM a multumit Americii care a luptat de partea Coreei de Sud, dar chinezii sunt furiosi ca nu a mentionat soldații Chinei, ce au luptat de partea Coreei de Nord impotriva la Sud… oamenii ăștia găsesc scandal în orice…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s