Kim Min Jae vorbește despre cum a cântat personal la pian în “Do You Like Brahms?”, experiența dură de stagiar + altele

Kim Min Jae Talks About Personally Playing Piano For “Do You Like Brahms?,” His Experience As An Idol Trainee, And More

Kim Min Jae a jucat rolul unui pianist de geniu în K-drama “Do You Like Brahms?”, care se încheie astăzi. Rolul său intens i-a consolidat cariera de actor, deși acesta s-a pregătit inițial pentru o carieră de idol. Acesta a acordat un interviu interesant pentru Esquire.
În prezent, Kim Min Jae joacă în drama “Do You Like Brahms?”, ca pianistul de renume mondial Park Joon Young. Deși drama spune o poveste de dragoste, povestea se concentrează în special pe speranțele, visele și greutățile studenților la muzică clasică aflați la vârsta de douăzeci de ani.

Kim Min Jae a spus: „Sunt atât de recunoscător pentru dragostea pe care o primește drama, dar, în același timp, se pare că sunt mult mai mulți oameni care au legătură cu greutățile lui Song Ah și Joon Young, așa că este supărător. La prima vedere, drama poate părea un pic frustrantă, dar sincer cred că toți trăim ca ei într-o oarecare măsură. Acesta este motivul pentru care am ales să apar în acest proiect.”

În rolul său, Kim Min Jae cântă personal la pian. El a vorbit despre dificultățile de a face acest lucru, împărtășind: „Înainte de a începe filmările, a fost greu pentru că am avut doar o lună pentru pregătiri. Dar pentru că emoțiile sunt complet diferite dacă joc personal, am muncit din greu. Cu toate acestea, melodiile din ultima jumătate sunt extrem de dificile, așa că m-am pregătit, dar sincer nu știu ce se va întâmpla. Totuși, am vrut să o fac singur, deoarece expresia este complet diferită.”

El a vorbit mai detaliat despre această diferență, explicând: „Profunzimea este complet diferită”. Personajul său îi cântă personajului lui Park Ji Hyun, Lee Jung Kyung, în fiecare an, la mulți ani cântându-i piesa „Träumerei” a lui Robert Schumann.” Kim Min Jae a vorbit despre emoțiile legate de acest lucru, spunând: „‘ Träumerei’ este ceva diferit, deoarece este piesa pe care am cântat-o cel mai mult, așa că am repetat-o încă de la început. Când cânt, sunt momente în care mă gândesc: „Uau, sunt foarte concentrat pe acest proiect.” ”

Actorul în vârstă de 23 de ani a discutat, de asemenea, despre cei patru ani petrecuți pregătindu-se pentru a deveni un idol. În acea perioadă, a locuit într-o singură cameră la demisol împreună cu alte șase persoane. Kim Min Jae a spus: „Nu știu dacă fiecare agenție din acea perioadă era așa, dar a fost o perioadă extrem de grea. Pe atunci, nu cred că m-am plâns nicio dată. Doar am muncit din greu pentru că voiam să mă descurc bine. Pe măsură ce timpul a trecut, spun că „Asta a fost cu adevărat cel mai rău.” Mă gândesc doar la lucruri de genul „Nu trebuia să trăiesc așa” și „Nu a fost bine”. ”

În K-drama “The Best Hit” de pe KBS, Kim Min Jae l-a interpretat pe Lee Ji Hoon, un stagiar ce se pregătește să devină idol de trei ani. Când a fost întrebat cum a abordat acest rol, având în vedere experiența sa, Kim Min Jae a răspuns: „Cu siguranță au fost câteva aspecte pe care le-am cunoscut direct. În situația mea, nu am renunțat pentru că cineva nu m-a lăsat să debutez, dar am suportat multe lucruri de-a lungul celor patru ani de pregătire. A fost un moment în care am experimentat eșecuri și scenarii îngrozitoare săptămânal ”.

El a continuat: „Nu doar pentru Ji Hoon, ci pentru orice proiect, cred că încerc să aduc personajul din mine. L-am cunoscut pe Ji Hoon prin mine și l-am cunoscut pe Joon Young prin mine. Deși cunosc emoțiile lui Ji Hoon, sincer simt că am experimentat tipul de emoții pe care le simte și Joon Young. Am fost de acord cu ambele proiecte pentru că le-am simțit emoțiile și am crezut că le pot exprima bine. O singură persoană nu experimentează doar o singură emoție.”

Kim Min Jae a vorbit despre unde depune cel mai mult efort în aceste zile, dezvăluind: „În ultima vreme, am lucrat la menținerea sănătății mele mintale. Vreau să-mi fac mintea și corpul fericite și să le întrețin. Cred că am trecut prin cel mai greu moment când asta nu funcționa. Când cineva este deprimat și nu se simte bine, nu poate experimenta fericirea indiferent de ceea ce face. Cred că îngrijirea și menținerea acestei sănătăți este rădăcina tuturor lucrărilor bune.”

Deși acum se concentrează pe cariera de actorie, Kim Min Jae a discutat în nenumărate rânduri despre dorința sa de a se aventura în continuare în muzică. A menționat că, dacă este posibil, vrea să le facă pe amândouă, dar nu poate pentru că este copleșit de promovările sale ca actor.

Când a fost întrebat dacă mai simte același lucru, Kim Min Jae a răspuns: „Da, cred că este la fel. Îmi place foarte mult muzica și dansul, dar este greu să fac alte lucruri când filmez. De asemenea, cred că ar exista o mare sinergie dacă actorii ar participa la producția OST-urilor. Nu știu când se va întâmpla, dar dacă mi se va da șansa, sunt încrezător că voi reuși bine.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s