Minho din SHINee a renunțat la ultima permisie pentru a-și ajuta juniorii din armată!

SHINee’s Minho Gives Up Final Military Leave To Help Train Junior Soldiers

Minho din SHINee este un soldat exemplar până în ultimul moment!

A fost dezvăluit că Minho a renunțat la ultimul concediu pentru a rămâne și a-și antrena colegii soldați!

Pe 21 octombrie, marina sud coreeană a distribuit pe Instagram detaliile deciziei lui Minho, precum și fotografii ale idolului.

Citiți comunicatul marinei puțin mai jos:

În ultimul timp, concediul militar pentru soldați este reglementat din cauza COVID-19 și aceștia pot folosi ultimul concediu, care are loc în medie cu o lună înainte de lăsarea oficială la vatră, pentru a pleca acasă fără a se mai întoarce la baza militară.

Cu toate acestea, există un soldat al marinei care a renunțat la concediul final pentru a participa la antrenamente alături de colegii săi soldați.

Această persoană este soldatul Choi Min Ho, care își îndeplinește atribuțiile ca parte a forței de reacție rapidă a primei divizii.

Conform planului inițial, Choi Min Ho își încheia serviciul militar de acasă pe 15 noiembrie, fapt care se întâmpla după concediul final din 27 octombrie. Cu toate acestea, el a decis să fie lăsat la vatră din baza militară și să renunțe la cele 20 de zile ale ultimului său concediu pentru a participa la antrenamente pentru a-și apăra țara și pentru a-i învăța pe juniorii săi militari profunzimile tehnicilor și tacticii pe care și le-a însușit!

Înainte de înrolare, soldatul Choi era activ ca celebritate și s-a înrolat la o vârstă relativ târzie în luna aprilie anul trecut, dar a participat activ la diferite tipuri de instruire și seniorii, juniorii și ofițerii săi au încredere în el datorită muncii sale exemplare, seriozității și personalității sale strălucitoare. A fost un soldat care a primit laude pe scară largă de la alții.

Soldatul Choi spune că este fericit că poate termina cu succes lucrurile. Îl vom susține până în ziua în care va fi lăsat la vatră.

Sursa

5 gânduri despre „Minho din SHINee a renunțat la ultima permisie pentru a-și ajuta juniorii din armată!

  1. youabby

    Foarte frumos din partea lui,avand in vedere ca oricum suntem in pandemie si o revenirea la viata de dinainte,nu se stie cand va fi,a ales sa fie de ajutor pentru inca cateva saptamani.😍
    Ma intreb daca o reunire a grupului va fi posibila totusi,anul acesta!🤔

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Kim Autor post

      a fost deja anuntata revenirea trupei deci raspunsul este ca DA este ff posibil ca SHINee sa revina anul acesta. exista si o numaratoare inversa pe site-ul/contul lor (nu mai stiu exact)

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu