Minho din SHINee a renunțat la ultima permisie pentru a-și ajuta juniorii din armată!

SHINee’s Minho Gives Up Final Military Leave To Help Train Junior Soldiers

Minho din SHINee este un soldat exemplar până în ultimul moment!

A fost dezvăluit că Minho a renunțat la ultimul concediu pentru a rămâne și a-și antrena colegii soldați!

Pe 21 octombrie, marina sud coreeană a distribuit pe Instagram detaliile deciziei lui Minho, precum și fotografii ale idolului.

Citiți comunicatul marinei puțin mai jos:

În ultimul timp, concediul militar pentru soldați este reglementat din cauza COVID-19 și aceștia pot folosi ultimul concediu, care are loc în medie cu o lună înainte de lăsarea oficială la vatră, pentru a pleca acasă fără a se mai întoarce la baza militară.

Cu toate acestea, există un soldat al marinei care a renunțat la concediul final pentru a participa la antrenamente alături de colegii săi soldați.

Această persoană este soldatul Choi Min Ho, care își îndeplinește atribuțiile ca parte a forței de reacție rapidă a primei divizii.

Conform planului inițial, Choi Min Ho își încheia serviciul militar de acasă pe 15 noiembrie, fapt care se întâmpla după concediul final din 27 octombrie. Cu toate acestea, el a decis să fie lăsat la vatră din baza militară și să renunțe la cele 20 de zile ale ultimului său concediu pentru a participa la antrenamente pentru a-și apăra țara și pentru a-i învăța pe juniorii săi militari profunzimile tehnicilor și tacticii pe care și le-a însușit!

Înainte de înrolare, soldatul Choi era activ ca celebritate și s-a înrolat la o vârstă relativ târzie în luna aprilie anul trecut, dar a participat activ la diferite tipuri de instruire și seniorii, juniorii și ofițerii săi au încredere în el datorită muncii sale exemplare, seriozității și personalității sale strălucitoare. A fost un soldat care a primit laude pe scară largă de la alții.

Soldatul Choi spune că este fericit că poate termina cu succes lucrurile. Îl vom susține până în ziua în care va fi lăsat la vatră.

View this post on Instagram

요즘 코로나-19로 인해 휴가가 통제된 장병들은 평균 1개월간의 전역 전 휴가를 사용하여 부대 복귀하지 않고 자가에서 전역할 수 있습니다. 그러나 전우들과 함께 군에서의 마지막 훈련참가를 위해 전역 전 휴가를 반납하고 훈련에 임하고 있는 해병이 있는데요~! 그 주인공은 바로!! 해병대 제1사단에서 신속기동부대원으로 임무 수행 중인 최민호 병장입니다. 예정대로라면 10월 27일 전역 전 휴가 후 11월 15일 자가에서 국방의 의무를 마치게 되지만 호국훈련에 참가하여 후임들에게 그동안 갈고 닦은 훈련 및 개인 전술전기에 대한 노하우 전수를 위해 20일의 전역 전 휴가를 반납하고 부대에서 전역 하기로 결정했습니다!😮👍 최해병은 입대 전 연예인 활동 중 지난해 4월 비교적 늦은 나이로 해병대에 입대했지만 각종 훈련 및 작전에 적극적으로 참가하는것은 물론, 모범적인 병영생활과 특유의 성실함과 밝은 성격으로 부대에서도 선ㆍ후임과 간부들로부터 신뢰를 받아 주위로부터 칭찬이 자자한 해병이었습니다. 유종의 미를 거둘수 있어서 행복하다는 최해병..!! 전역하는 그날까지!!응원하겠습니다👏👏 #해병대 #신속기동부대 #1사단 #휴가20일반납이라니 #유종의미 #병1245기 #칭찬해 #모든장병들힘내십쇼 #응원글좋아 #악플아파요

A post shared by 대한민국 해병대(R.O.K. Marine Corps) (@rokmchq) on

Sursa

5 gânduri despre „Minho din SHINee a renunțat la ultima permisie pentru a-și ajuta juniorii din armată!

 1. youabby

  Foarte frumos din partea lui,avand in vedere ca oricum suntem in pandemie si o revenirea la viata de dinainte,nu se stie cand va fi,a ales sa fie de ajutor pentru inca cateva saptamani.😍
  Ma intreb daca o reunire a grupului va fi posibila totusi,anul acesta!🤔

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   a fost deja anuntata revenirea trupei deci raspunsul este ca DA este ff posibil ca SHINee sa revina anul acesta. exista si o numaratoare inversa pe site-ul/contul lor (nu mai stiu exact)

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s