Soo Kyung, Ellena Yim și alte persoane care au lucrat cu Irene îi iau apărarea în recenta controversă

Mai multe persoane care au lucrat cu Irene și Red Velvet au făcut postări pe rețelele de socializare pentru a lua apărarea idolului.

Pe 23 octombrie, artista în makeup Soo Kyung a postat pe Instagram următorul mesaj: „Am fost întrebată dacă s-a întâmplat ceva la magazin… Desigur, dacă mergi la același magazin mult timp, vei auzi niște lucruri. Cu toate acestea, Irene este una dintre celebritățile despre care se vorbește de bine. La sfârșitul anului, aceasta a scris de mână un mesaj pentru staff și chiar ne-a dăruit vitamine. Era tipul de celebritate care știa cum să își arate recunoștința. Este adevărat, cadourile nu sunt totul, dar datorită faptului că a avut o atitudine atât de bună, o mulțime din membrii staff-ului o plăceau mult pe Irene. E păcat, pentru că este o vedetă cu multe calități pozitive. Irene… Este o persoana bună pe care fanii o cunosc. Am vrut să o ajut puțin pe Irene cu această postare. #Irene #Fii puternică.

Soo Kyung este proprietara Soon Soo, un magazin cunoscut din zona Cheongdamdong, Seul. De asemenea, se știe faptul că lucrează ca makeup artist pentru celebrități.

Image

De asemenea, și Ellena Yim, care a lucrat ca stilist la SM Entertainment, a vorbit despre situația lui Irene. Pe 22 octombrie, aceasta a postat următorul mesaj pe Instagram: „Un artist care își exprimă nemulțumirea cu privire la o ținută este de ajuns pentru a eticheta pe cineva drept ‘Heather Cho’, o persoană care ‘a abuzat de puterea ei’? Am lucrat ca editor, ca membru al staff-ului într-o companie de divertisment și ca stilist. Dar Irene pe care am cunoscut-o eu este o persoană care știe clar ceea ce vrea și are talentul de a-și exprima clar opiniile. Era doar o artistă talentată și inteligentă. O singură dată nu am simțit că ar abuza de puterea ei în fața mea. De fapt, chiar am fost mișcată când am văzut că și-a exprimat recunoștința față de membrii staff-ului și de cei care se aflau în jurul ei. Am fost luată prin surprindere că a devenit centrul unei controverse de abuz de putere față de staff.

O altă personalitate din industria modei, implicată în programul coreean „Omnious”, a exprimat printr-o postare: „Este păcat că oamenii refuză să asculte și cealaltă parte a poveștii și se concentrează doar pe ceea ce a fost dezvăluit. Văd doar ceea ce vor să vadă. Irene este cunoscută ca un lider de încredere și o persoană loială cu care poți lucra, însă acel titlu este uitat din cauza acestei controverse fără sens. Sper că oamenii vor încerca să asculte și cealaltă parte a poveștii. Este ceva cu care va trebui să se confrunte. Sper să reușească să treacă peste.

Yoon Seoha, care a lucrat ca hair stylist pentru Red Velvet încă din 2015, spune că: „Irene a fost o persoană care mi-a oferit multă încredere ca membru al echipei și m-a făcut să mă simt mândră că lucrez alături de Red Velvet. (…) Dacă aș fi avut parte de un moment în care să nu fiu tratată cum trebuie de persoanele alături de care lucram, aș fi renunțat. Membrii staff-ului care au lucrat alături de Red Velvet știu asta deja. Irene și celelalte membre au ajutat staff-ul să creeze o relație nu doar profesională, am fost o sursă de putere unii pentru alții și am depins unii de alții.”

Image

De asemenea, alte persoane care au lucrat alături de Red Velvet, cum ar fi coregrafi sau stiliști, au lăsat mesaje de susținere pentru Irene.

Image

Image

Image

surse: (1) (2)  (3)

4 gânduri despre „Soo Kyung, Ellena Yim și alte persoane care au lucrat cu Irene îi iau apărarea în recenta controversă

 1. georgiana0606

  Normal ca prietenii sau apropiații ii iau partea asta pentru ca cu ei se comporta bine.. E o diferență, majoritatea celebrităților se comporta bine una cu alta mai de fațada, mai în adevăr..

  Apreciază

  Răspunde
 2. Sandra

  „Un artist care își exprimă nemulțumirea cu privire la o ținută este de ajuns pentru a eticheta pe cineva drept ‘Heather Cho’, o persoană care ‘a abuzat de puterea ei’? ” – depinde foarte mult și ce tonalitate a vocii folosesti, cum iti alegi cuvintele și modul în care transmiți ideea ta celui din față, în așa fel încât să nu se înțeleagă greșit ceva. De exemplu dacă ești o persoană care se exprima mai direct si ai acea aură ,mai mult sau mai putin, impunătoare, iar tu esti constient de asta, și mai știi că în staff sunt și oameni mai „sensibili” ca să le zic așa, cărora nu le place sa ridice cineva tonul la ei fără vreun motiv SOLID, bine întemeiat , ar trebui să mai reglezi ceva la tine. Pana la urma ești pe mâini bune, lucrezi cu oameni experimentați, nu cu unii luați de la colțul străzii.

  „Era doar o artistă talentată și inteligentă.” – well…nu a fost prea inteligenta mișcarea făcută acum , asta e clar. Si cuvantul de baza este „era”. Nu stie nimeni ce apucături are fiinta asta acum.

  „Este păcat că oamenii refuză să asculte și cealaltă parte a poveștii și se concentrează doar pe ceea ce a fost dezvăluit. Văd doar ceea ce vor să vadă.” – nu poti sa vezi toata viata doar lucrurile bune dintr-o persoana. Întotdeauna o să fie și o parte negativă la oameni și să acorzi atenție și aceleia. Iar dacă cu tine, ca membru al staff-ului, s-a comportat drăguț, politicos, nu e batut in cui să îi trateze și pe ceilalți angajați la fel.
  Ar trebui să nu întindă coarda prea tare. Si să conștientizeze care îi este nivelul.

  Apreciază

  Răspunde
  1. georgiana0606

   Din câte am înțeles eu faza e ca a țipăt foarte mult și chiar a folosit cuvinte urate și înjurături, adică ok, ești nemulțumit de ceva, ești nervos etc dar poți discuta sau cel puțin nu injosesti aceea persoana în fata tuturor și nu e o greșeală sau doar o zi proasta ținând cont ca nu e prima oara când face asa si ii tratează pe ceilalți după bunul ei plac, din câte am înțeles face asta cu majoritatea oamenilor pe care i considera inferiori.. Asa aveam și eu la școală fete care se înțelegeau bine și erau drăguțe între ele dar dacă vedeau pe cineva diferit sau mai slab decât ele se luau de ea și injoseau dar cu alte persoane se comportau ca și mierea sau în fata profesorilor.. Asa e și aici, dacă ai bani sau ești o persoana mai importanta se comporta diferit,asta e ideea.

   Apreciază

   Răspunde
 3. hyunamyou

  Imi amintesc ca si cineva extrem de dragut ca Ariana Grande a spus despre Justin ca este un inger, dar pana si multi din fanii lui au spus ca e cam mult spus:)))) Asta ca un exemplu mai pe langa, depinde de fiecare, daca s-a purtat frumos cu niste persoane, nu inseamna ca se uita de cazurile urate, daca stilistul respectiv a spus ca s-a simtit umilit, nimeni nu poate sa spuna ceva care sa acopere asta, hai sa fim seriosi.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s