Trupa CNBLUE va avea propriul Reality Show pe postul tvN!

cnblue

Membrii trupei CNBLUE vor veni pe micile ecrane cu un reality show difuzat de postul tvN.

După ce și-au reînnoit contractele cu FNC Ent., idolii revin încet oficial la activități ca grup, după încheierea serviciului militar, și încântă fanii cu noi vești care îi încălzesc înainte de comeback.

„Programul de reality al CNBLUE va avea premiera în noiembrie”, a confirmat tvN pe 23 octombrie. Toți cei trei membri ai formației vor apărea în emisiune, care este planificată să fie un serial în două părți.

De când a debutat în scena K-Pop în 2010 cu „I’m a Loner”, CNBLUE a fost o trupă apreciată și îndrăgită de publicul larg, producând o serie de piese de succes, inclusiv „I’m Sorry”, „Can’t Stop” și  “Cinderella”.

După cum spuneam și mai sus, toți membrii și-au finalizat serviciul militar anul acesta, făcând loc întoarcerii lor în industria de divertisment. Mai mult, Jung Yong Hwa, Kang Minhyuk și Lee Jung Shin au revenit încet la viața publică după  armată prin diverse proiecte de muzică și actorie.

Ridicând și mai mult entuziasmul fanilor, agenția a anunțat, de asemenea, că trupa intenționează să lanseze un nou album în cursul anului. Aceasta va marca prima lor revenire în ultimii trei ani și opt luni, fanii și industria așteptând cu nerăbdare să vadă modul în care își vor prezenta evoluția ca muzicieni.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s