[CCC] Choi Jong Bum este declarat nevinovat în cazul filmărilor cu conținut sexual ale lui Goo Hara

Articol: Choi Jong Bum primește o pedeapsă definitivă de un an de închisoare … achitat de filmări ilegale.

Sursa: Yonhap News

Choi Jong-bum (29 de ani) a primit o pedeapsă definitivă de un an de închisoare pentru agresarea lui Goo Hara.

Pe 15 octombrie, judecătorul șef al Curții Supreme, Park Jeonghwa, a confirmat sentința inițilă a instanțelor judecătorești de un an de închisoare pentru agresarea și amenințarea lui Goo Hara, dar l-a achitat pe Choi pentru filmarea ilegală a regretatei cântărețe.

Judecătorul a declarat: „Faptul că Goo Hara a șters filmarea sexuală și fotografiile de pe telefonul mobil al lui Choi este un motiv pentru a-l achita de acuzație. Cei doi au putut șterge înregistrarea pentru că aveau acces cu aceeași parolă. De asemenea, Goo Hara a făcut fotografii cu corpul lui Choi. „

Choi a fost condamnat la un an pentru că a provocat vânătăi la brațele și picioarele lui Goo Hara în procesul disputei dintre foștii iubiți care a avut loc în septembrie 2018 și în care acesta ar fi amenințat-o pe iubita lui vedetă că va publica o filmare a acesteia cu conținut sexual. De asemenea, el a fost acuzat că a filmat-o ilegal pe Goo Hara, care făcea baie în cadă, fără consimțământul ei.

1. [+2,555, -85] O persoană a murit … ce înseamnă un an ??? Sunt serioși acum?

2.[+1,134, -20] Aceasta este o propoziție la nivelul cultivării de infractori. Practic, chiar dacă ucizi pe cineva, vei primi doar o pedeapsă de un an. Cu ce se deosebește ceea ce a făcut el  de crimă ??

3.[+650, -16] Uh, sistemul judiciar din țara noastră este încă departe de reformă …

4.+341, -16] Uau … ce păcat că s-a pierdut viața lui Goo Hara. Aigoo ~ Sunt atât de furios că nici nu-mi pot imagina cum primește familia ei asta.

5. [+240, -2] A primit o pedeapsă de 1 an de închisoare pentru că nu au fost în stare să îi dovedească vinovăția ㅋㅋㅋ.

6.[+191, -2] Este legea cu adevărat pentru oameni? Familia lui Goo Hara probabil vomită cu sânge. Chiar și publicul care a văzut acest lucru la știri este supărat în interior de cât de nedrept este acest lucru. Din cauza interpretării pe care o dau ei legii și a hotărârilor pe care le iau, trebuie să ne consolidăm legile cu privire la infracțiunile împotriva femeilor. Fotografiile ei goale au fost răspândite pe internet și viața i-a fost distrusă și a primit a fost doar un an ??? Dacă o celebritate s-a sinucis din cauză de așa ceva, imaginați-vă cât de drăguță este această experiență pentru o persoană obișnuită.

7. [+101, -7] Dacă ar fi fost vorba de fiica lui, judecătorul respectiv i-ar fi dat doar un an ??? Sângele lui ar fi fiert pe dinăuntru.

8. [+94, -16] Uau. O persoană a murit din cauza lui și a el dus-o foarte bine și a primit doar o pedeapsă cu un an de închisoare. Au ieșit chiar și au spus că este nevinovat că a filmat-o ilegal după ce a amenințat-o că va expune public filmarea cu sex pe care a făcut-o când se întâlneau. Doamnelor, de ce ne întâlnim cu bărbați …. ??? Serios, mă întreb de ce ne întâlnim chiar cu ㅠ ㅜㅠㅜㅠ ???? Fierb de furie ㅠㅜㅠ ㅠㅜㅠㅠ.

9.[+68, -2] 1,5 ani de închisoare și 3 ani de probă pentru vânătăi făcute pe brațele și picioarele cuiva în urma unei dispute ?? Ce judecată ciudată. Domnule procuror, băgați-vă mințile în cap … nu este vorba de un atac? Atât de ridicol.

10.[+56, -6] Legea coreeană este de partea infractorilor de sex masculin.

 

Sursa

Un gând despre „[CCC] Choi Jong Bum este declarat nevinovat în cazul filmărilor cu conținut sexual ale lui Goo Hara

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s