Minhyunn din NU’EST și Jung Da Bin se transformă din dușmani în iubiti în K-drama „Live On”

NU’EST’s Minhyun, Jung Da Bin, VICTON’s Byungchan, And More Are Picture-Perfect Schoolmates In New “Live On” Posters

Serialul JTBCLive On” a dezvăluit un nou teaser interesant!

„Live On” este o dramă romantică care se petrece în clubul de radio al liceului Seo Yeon. Jung Da Bin o interpretează pe Baek Ho Rang, vedeta școlii și a rețelelor sociale care intră în club din motive suspecte, în timp ce Minhyun din NU’EST îl joacă pe Go Eun Taek, șeful clubului respectiv, un tip riguors și perfecționist.

Teaserul oferă o privire asupra personajelor lui Go Eun Taek și Baek Ho Rang. Deși cei doi nu se înțeleg, există multe asemănări între ei prin faptul că sunt amândoi reci și nemiloși. Go Eun Taek  ceartă pe cineva că a întârziat la clubul  radio și, când persoana începe să plângă, el îi spune: „De ce plângi? Nici nu meriți să plângi acum.”

Într-o altă scenă, o fată are o dispută cu Baek Ho Rang și îi spune direct că nimeni nu o place. Baek Ho Rang îi răspunde aruncându-i telefonul  pe jos după ce i-l smulge din mână, și îi spune cu răceală să plece.

Go Eun Taek și Baek Ho Rang se întâlnesc apoi și arată că au o chimie „certăreață” datorată personalităților reci ale celor doi. Când el o întreabă dacă va face ceva, ea spune: „Nu, nu mă duc nicăieri arâtând așa jalnic”, ceea ce îl enervează. El îi spune că nu glumește și ea rămâne la fel de serioasă fără să dea înapoi.

Cu toate acestea, teaserul se încheie cu un schimb de priviri între cei doi care arată chimia lor și  sugerează începutul unei povești de dragoste cu năbădăi.

“Live On” va avea premiera în 17 noiembrie.

Sursa

Un gând despre „Minhyunn din NU’EST și Jung Da Bin se transformă din dușmani în iubiti în K-drama „Live On”

  1. Vali5

    Wow sunt foarte drăguți……dar nu vede nimeni în poster prezenta lui Byungchan din Victon??…și el va juca……of gropițele lui l-au dat de gol😊❤️

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s