Idoli sau chaeboli? Membrii MONSTA X prezintă un concept clasic și sexy pentru ‘Fatal Love’

MONSTA X oferă publicului numai concepte fatale și un look mai matur pentru revenirea cu albumul complet ‘Fatal Love’!

Deși promovările pentru albumul ‘Fatal Love’ sunt destul de discrete, fotografiile membrilor MONSTA X sunt convingătoare fără dar și poate. Este clar că membrii MONSTA X ne vor oferi un concept de bărbați fatali odată cu noua lor revenire.

Îmbrăcați de această dată la patru ace, în stilul office, idolii au alură de șefi, privind intens și pătrunzător către camera foto.

Reamintim că MONSTA X va lansa albumul ‘Fatal Love’ în data de 2 noiembrie și că acesta va conține 10 piese noi, la care au participat membrii I.M, Joohoney și Hyungwon.

Vă lăsăm să respirați adânc și apoi să urmăriți noile teasere.

 

Sursa: allkpop

 

 

5 gânduri despre „Idoli sau chaeboli? Membrii MONSTA X prezintă un concept clasic și sexy pentru ‘Fatal Love’

 1. Joopreme

  Sunt SUPERBI cu toții 😍 prefer stilul asta așa mai minimalist, mai MATUR… un costum un ceas și niște pantofi mișto😍plus mașina, mașina nu trebue sa lipsească clar … decât chaeboli mai degrabă gang, mie așa îmi miroase ceva gen heartless city sau cruel city, parca așa se chema kdrama aceea cu gangsteri🤔 ah ABIA ASTEPT🎶🔥

  Apreciază

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   te tii bine? ieri seara mi-a raspuns un tip (cred ca de la MTV e baiatul) si a spus ca a ascultat noul album Fatal Love de doua ori, atat de bun este, iar ca ultima melodie e fire! plus ca a comentat „I cannot believe it but they really did it!” apropo de melodia asta. Apoi cand am comentat mi-a trimis un gif cu Wonho si mie imi miroase ca pe acolo prin refren la ultima melodie ar fi ceva (cineva) dar desigur sunt doar speculatii. Desigur ca daca e doar asa o chestie de un refren nu ma incalzeste prea mult si totusi….

   Apreciază

   Răspunde
   1. Joopreme

    Părerea mea sinceră este ca, nu cred in nici într-un tip din acesta care umbla după clout, nici in jurnaliști și nici in manageri, cred și urmăresc doar ce spun și fac monstas atât. Sunt foarte mulți care roiesc in jurul lor pt putina atenție și nu îmi place deloc și Mbb le sufla in ciorba ca cică promo Nu… ca și tipa aceea care a dat spoilere pt album 😏 that’s a No No

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s