Procurorii cer o amendă de aproximativ 8000 USD pentru Yang Hyun Suk

Prosecution Demands 10-Million-Won Fine For Yang Hyun Suk On Gambling Charges

Fostul CEO al agenției  YG Entertainment este în continuare judecat la apel pentru incursiunile sale de la cazinourile americane din Las Vegas.

Pe 28 octombrie, Tribunalul Districtului de Vest din Seul a organizat al doilea proces pentru Yang Hyun Suk, care în iunie 2019 fusese acuzat că a zburat la Las Vegas, Statele Unite, de șapte ori, între iulie 2015 și ianuarie 2019, și că a participat la jocuri de noroc folosind un total de aproximativ 335 460 USD împreună cu alți patru indivizi. Avocatul lui Yang Hyun Suk a recunoscut toate acuzațiile la primul proces desfășurat luna trecută, dar a declarat că o parte din probele prezentate de acuzare nu au fost dovezi adecvate.

La cel de-al doilea proces, avocatul lui Yang Hyun Suk a spus: „După cum a fost dezvăluit prin ancheta poliției, Yang Hyun Suk nu a luat parte la medierea prostituției sau la alte activități cu Seungri. Sediul din străinătate al YG Entertainment a fost înființat pentru activitățile internaționale ale artiștilor și funcționează normal. Ancheta a dezvăluit în mod clar că nu au existat cazuri de activități ilegale legate de medierea prostituției sau de ascunderea proprietății.”

Avocatul lui Yang Hyun Suk a continuat: „Inculpații au vizitat Las Vegas pentru problemele și vacanța artiștilor lor și au petrecut doar două-trei ore pe zi din timpul liber la jocuri de noroc. Deși suma totală de bani cheltuiți de inculpați este o sumă mare, atunci când este împărțită la fiecare persoană, nu se mai poate argumenta în acest sens. Având în vedere aceste dovezi, gravitatea infracțiunii poate fi văzută ca fiind minoră. Cu toate acestea, inculpații reflectează asupra acțiunilor lor care erau contrare legii”.

Procuratura a declarat: „Deși inițial cazul a fost înaintat ca fiind pentru jocuri de noroc obișnuite, am decis să punem sub acuzare persoanele pentru că au participat la jocuri de noroc. Inculpații nu au comis infracțiuni anterioare legate de pariuri și este dificil să considerăm scopul călătoriei lor ca fiind pentru jocuri de noroc datorită prezenței oficialilor familiei și ai companiei lor în Las Vegas. În plus, banii cheltuiți pentru jocurile de noroc nu se ridică la o sumă mare per persoană. Din aceste motive, am decis să acuzăm inculpații pentru pariuri.”

Procuratura a solicitat o amendă de 10 milioane de woni (aproximativ 8 813 dolari) pentru Yang Hyun Suk după ce a luat în considerare factori precum lipsa sa de infracțiuni anterioare privind pariurile, precum și numărul de ocazii în care a jucat și suma cheltuită pentru jocuri de noroc.

În declarația sa finală, Yang Hyun Suk a spus: „Îmi cer scuze pentru că am provocat tuturor probleme din cauza greșelii mele. Reflectez serios asupra acțiunilor mele și nu voi mai face aceeași greșeală”.

Ședința în care se va da sentința în cazul lui Yang Hyun Suk va avea loc pe 27 noiembrie.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s