Kim Bum îi mulțumește lui Lee Min Ho pentru cadoul trimis la filmările pentru “Tale Of The Nine-Tailed”

Kim Bum Thanks Lee Min Ho For Sending Gift To “Tale Of The Nine-Tailed” Set

Kim Bum a primit un camion de cafea de la colegul său din drama “Boys Over Flowers”, actorul Lee Min Ho!Pe 28 octombrie, Kim Bum a postat mai multe fotografii pe Instagram cu el lângă un camion. În legendă, el a scris cât recunoscător este și i s-a adresat lui Lee Min Ho cu termenul „hyung” (frate mai mare sau prieten de sex masculin), numindu-l un prieten vechi și coleg de muncă. El a adăugat: „De la Lee Gon la Lee Rang”, referindu-se la personajele lor din drama „The King: Eternal Monarch” a lui Lee Min Ho și drama „Tale of the Nine-Tailed” a lui Kim Bum.

Pe un banner de la Lee Min Ho pe camion era scris: „Actorilor și personalului, bucurați-vă și câștigați putere!  Vă rog să aveți grijă de Bum.” Un alt banner face referire la o replică spusă de Lee Rang în “Tale of the Nine-Tailed” : „Tocmai am deschis! Bea ceva cu Bum.”

Lee Min Ho și Kim Bum au jucat împreună în drama populară „Boys Over Flowers” în 2009. Kim Bum joacă în prezent alături de Lee Dong Wook și de Jo Bo Ah în drama TVN „Tale of the Nine-Tailed”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s