Echipa de producție din spatele videoclipului „So Bad” al STAYC oferă o declarație după acuzațiile de plagiat

Echipa de producție din spatele videoclipului de debut, „So Bad” al grupului STAYC își cere scuze ca răspuns la afirmațiile de plagiat.

Pe 16 noiembrie, Legend Film au oferit o declarație prin intermediul rețelelor de socializare: „În calitate de responsabili cu supravegherea videoclipului, am fost implicați în planificare, regie și artă. Suntem pe deplin responsabili pentru controversa de plagiat și prin urmare, ne simțim jenați și devastați.”

Aceștia au continuat, spunând că nu au intenția de a raționaliza scena ca fiind un „omagiu”, deoarece acest lucru ar fi o înșelătorie, susținând că au decis să folosească recuzită precum mingile de oglindă, confetti, fundal din folie de argint și copaci după consultările cu producătorii.

Nu am vrut să plagiem scenele în cauză”, au insistat ei, adăugând că recuzita în cauză este adesea folosită în videoclipurile muzicale produse de Legend Film. „Cu toate acestea, recunoaștem că scena este o controversă pe care nu o putem evita”.

Ei au completat declarația, cerându-și scuze nu numai față de Highup Entertainment, membrele STAYC și membrii personalului implicat, ci și față de fanii grupului și publicul larg.

Între timp, declarația vine după ce internauții au găsit o asemănare suspectă între scenele din „So Bad” și videoclipul muzical al starului pop Miley Cyrus, „Midnight Sky”. Fotografiile din scenele în cauză pot fi văzute mai jos.

Sursa

Un gând despre „Echipa de producție din spatele videoclipului „So Bad” al STAYC oferă o declarație după acuzațiile de plagiat

  1. FULLMOON

    Doar asta, mie mi se pare ca au luat ce e mai frumos, strălucitor, iconic din video.urile trupelor de fete populare:
    Twice, BP, EVERGLOW, ITZY, chiar si de la alte trupe, dar asta pentru că sunt aceleasi studio.uri pentru videoclipuri.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s