Gikwang din Highlight a fost lăsat la vatră

 

Highlight’s Lee Gikwang Discharged From Military

 Lee Gikwang din trupa Highlight revine în viața civilă!
La 18 noiembrie, agenția Around US Entertainment a declarat: „Lee Gikwang, care s-a înrolat în aprilie anul trecut, a fost lăsat la vatră după ce și-a finalizat serviciul de polițist astăzi”.

Conform protocolului COVID-19, Lee Gikwang a putut să-și ia concediul final și să fie lăsat la vatră de acasă fără să se întoarcă la baza militară.

Lee Gikwang a comentat: „Sunt fericit că mi-am încheiat în siguranță serviciul militar obligatoriu la 17 noiembrie 2020. Pentru a fi sincer, ziua întoarcerii mele din armată părea atât de departe pentru mine și este surprinzător și uimitor faptul că ziua aceea a venit deja.”

El a continuat: „Mai presus de toate, faptul că sunt capabil să mă prezint cu mândrie în fața fanilor mei și să-mi petrec restul timpului împreună este ceea ce mă face cel mai încântat și mai mulțumit”.

Lee Gikwang le-a mulțumit colegilor săi soldați și lideri, precum și fanilor săi care au așteptat întoarcerea sa. „ Le sunt, de asemenea, sincer recunoscător membrilor mei care sunt întotdeauna alături de mine”, a adăugat el. „Voi lucra mai mult, astfel încât să pot saluta fanii cu cea mai bună versiune a mea în viitor.”

Lee Gikwang este al treilea membru din trupa Highlight care a revenit din armată. Yoon Doojoon a fost lăsat la vatră în aprilie, iar Yang Yoseob s-a întors din armată în luna august.

Gikwang va avea o transmisie în direct pe V LIVE în data de 19 noiembrie, la ora 14.00 (ora României), pentru a le vorbi fanilor despre planurile sale viitoare. 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s