Hyunjin și Felix din Stray Kids vorbesc despre competiția de a se descurca mai bine + pictorial

Stray Kids’ Hyunjin And Felix Open Up About Competitive Streak + Desire To Do Better

Într-un interviu recent, însoțit de un pictorial, pentru revista Dazed Korea, membrii Hyunjin și Felix din Stray Kids au vorbit despre etica lor de a munci neîncetat, dar și despre problemele din spatele scenei cu care se confruntă idolii.

Cei doi dansatori au vorbit sincer despre munca grea depusă pentru a crea cele mai bune evoluții. Explicând competiția dintre ei, Hyunjin a remarcat: „Sunt tipul care muncește mult pentru a se descurca bine pe scenă. Când mă gândesc că în timp ce eu stau, altcineva se află la moment în sala de dans, antrenându-se din greu, picioarele mele merg în mod automat spre sala de practică. Consider că trebuie să muncesc mult pentru a nu rămâne în urmă.”

Între timp, Felix și-a exprimat regretul că membrii Stray Kids nu au mai mult timp dedicat pentru coregrafiile grupului.

„Noi plănuim coregrafiile cu care evoluăm, dar sunt momente când nu prea avem timp să combinăm coregrafia noastră cu altă coregrafie”, a spus el. „Dar cred însă că noi reușim să facem lucrurile să meargă și să ne distrăm chiar și în perioada scurtă de timp de care dispunem.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s