Mai mulți idoli își fac teste după ce au intrat în contact cu Bitto din UP10TION + emisiunile opresc difuzarea noilor episoade

Mai mulți doli au început să se testeze pentru COVID-19 după ce testul lui Bitto din UP10TION a ieșit pozitiv!

În data de 30 noiembrie, T.O.P Media a dezvăluit că, după ce Bitto și-a terminat programul, a fost contactat de către Ministerul Sănătății, anunțându-l că a avut contact direct cu un pacient cu COVID-19. Idolul a fost imediat testat, iar în această dimineața a aflat că a ieșit pozitiv.

Între timp, idolii care au intrat în contact cu el au început să-și facă teste. Unele dintre emisiunile la care au participat își vor opri temporar filmările.

FNC Entertainment a declarat că CNBLUE și Chani din SF9  vor fi testați,  întrucât au apărut într-un episod al emisiunii „Music Core” cu Bitto. Membrele Woo!ah! erau programate să înregistreze un episod pentru „Simply K-Pop”. Acestea amână și vor fi testare pentru coronavirus. Au apărut în același episod al emisunii „Music Core” cu Bitto. Kim Minju din IZ*ONE va fi testată, de asemenea, după ce a apărut la „Music Core”.

Cei trei prezentatori ai show-ului „Inkigayo”, Minhyuk din MONSTA X, Jaehyun din NCT și Naeun din APRIL, vor fi testați și ei. WOODZ (Cho Seungyoun) își va anula programul pentru astăzi și își va face testul, pentru că a apărut în același episod din „Inkigayo”.

NCT și aespa vor fi testați pentru coronavirus după ce au apărut în același episod din „Inkigayo” cu membrul UP10TION. AKMU, TREASURE și membrii personalului lor vor fi supuși testării COVID-19 astăzi. după participarea la „Music Core” și  „Inkigayo”.

Cube Entertainment confirmă că membrii BTOB 4U au fost testați, ei apărând într-un episod din „Inkigayo” cu Bitto. Și membrii Stray Kids vor fi supuși testării în urma prestațiilor de ieri de la „Inkigayo”.

The Show” a luat decizia de a anula următoarea emisiune din data de 1 decembrie din cauza testului pozitiv a lui Bitto.

Sursă: Twitter

2 gânduri despre „Mai mulți idoli își fac teste după ce au intrat în contact cu Bitto din UP10TION + emisiunile opresc difuzarea noilor episoade

  1. youabby

    Toate sunt date peste cap acum…dar din cate am citit pentru ca cineva sa se infecteze,depinde de cantitate si de cat timp se sta cu o persoana pozitiva.sper ca ei n-au stat mult timp impreuna si nici prea aproape.le doresc la toti sa treaca cu bine peste acest moment.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s