Idolii anunță dacă vor susține examenul de admitere la facultate!

Idols Announce Whether They Will Be Taking Today’s 2021 College Entrance Exam

Examenul anual de admitere la facultățile din Coreea de Sud este astăzi și mulți idoli care sunt în prezent seniori (ultimul an de liceu) au dezvăluit dacă vor susține examenul pentru 2021!

Bang Ye Dam din TREASURE, Yeojin din LOONA, Hyeongjun și Minhee din CRAVITY, Cha Jun Ho și Kim Min Seo din DRIPPIN, Lucy din Weki Meki, Chaerin din Cherry Bullet, Lena din GWSN, Semi din, Cignature, Woong Gi din TOO, Uchae și Sunshine din NATURE, Jonghyeong din DONGKIZ, Eunjo din Dreamcatcher, Ayeon și Yuki din SATURDAY, precum și Won Jun, Won Hyuk și Ye Jun din E’LAST, vor participa la examen.

Deși sunt eligibili pentru a susține testul, Jisung din NCT, I.N din Stray Kids, Beomgyu, Huening Kai și Taehyun din TXT au ales cu toții să nu susțină examenul din acest an.

Deși examenul se desfășoară de obicei în noiembrie, a fost amânat până în decembrie din cauza pandemiei COVID-19. În plus, ca măsură de siguranță, celebritățile nu vor saluta presa și nu își vor împărtăși părerile în afara centrelor de testare, așa cum au făcut în anii precedenți.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s