Kai spune că SM i-a dat mână liberă în privința debutului solo și dezvăluie cât a trebuit să slăbească

Kai din EXO a fost invitatul din această săptămână al emisiunii Kim Shin Young’s Hope Song at Noon, care este difuzată pe canalul MBC.

Artistul a vorbit despre melodia promoțională „Mmmh” și a împărtășit detaliile depre albumul de debut și etapele producerii. De asemenea, a dezvăluit că s-a implicat mult în procesul de alegere a melodiei cu care va debuta ca artist solo.

Kai – „Când am ascultat cântecele, m-am gândit la ce-mi doresc ca toată lumea să simtă când le aude și, întrucât sunt un dansator, am sugerat să ne concentrăm pe cum va arăta.”

Potrivit membrului EXO, compania SM Entertainment i-a dat mână liberă în privința primei melodii ca artist solo. „Agenția mi-a spus că pot face ce vreau. M-am implicat la cântec, la partea estetică și la coregrafie.”

Apoi, Kai a mai dezvăluit că față de revenirile cu trupa EXO, a trebuit să țină dietă pentru debutul solo. Chiar dacă este înalt (182 cm), acesta a dorit ca totul să fie perfect.

„Dacă este un cântec energic și care implică mai multă putere, atunci fac mușchi și ajung cam la 68-69 de kilograme, dar pentru ‘Mmmh’, a trebuit să-mi arăt corpul și acesta nu trebuia să aibă pic de grăsime. Așa că am ținut dietă ca să ajung la 63-64 de kilograme.”

Eforturile sale în plus au dat roade, deoarece prietenii lui, Taemin din SHINeeJimin din BTS, Ravi din VIXX și Ha Sung Woon, au avut numai laude la adresa noului cântec al lui Kai. De asemenea, melodia de debut a avut succes și în topurile iTunes din lumea întreagă, dar și în topurile muzicale din China.

Mai jos puteți asculta melodia „Mmmh”!

Sursa: koreaboo

 

2 gânduri despre „Kai spune că SM i-a dat mână liberă în privința debutului solo și dezvăluie cât a trebuit să slăbească

 1. Aleenty

  La înălțimea lui e cam putin… Am un coleg care are aceași înălțime, dar 70 de kg si tot pare prea slab.. Eu personal nu cred in diete.. la ei e mai mult decât o normalitate..la ei e litera de lege.. păcat!

  Apreciază

  Răspunde
 2. Dumi

  Nu degeaba a lucrat 8 luni…si Baekhyun a zis ca l-a vazut lucrând într-una la album si luand parte la toate procesele de productie. Dar a iesit ceva superb!❤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s