„APAN Star Awards’ și „APAN Music Awards’ anunță date noi!

APAN Star Awards‘ și „APAN Music Awards‘ anunță schimbarea datelor pentru show-uri!

Cele două spectacole au fost amânate în urma creșterii numărului de cazuri de COVID-19. Cu toate acestea, comitetul a decis că noile date de desfășurare vor fi 23 ianuarie și, respectiv, 24 ianuarie. „APAN Star Awards” este găzduit de „Korea Entertainment Management Association”, în timp ce „APAN Music Awards” este primul show muzical care este recunoscut oficial de „Korea Entertainment Management Association”, „Recording Industry Association of Korea” și „Korean Management Federation”.

În prezent, mulți dintre câștigători au fost deja deciși. Pentru artiștii de sex masculin, votul popular local a fost câștigat de Kang Daniel și BTS, în timp ce la nivel internațional premiile au fost câștigate de Kang Daniel și Seventeen. Pentru artiștii de sex feminin, votul popular local a fost câștigat de IU și IZ*ONE, în timp ce la nivel internațional premiile au fost câștigate de Hwa Sa și BLACKPINK.

Premiul pentru „Cel mai bun OST” a fost acordat lui V pentru „Sweet Night”, melodia de pe coloana sonoră a K- dramei „Itaewon Class”. Premiul pentru divertisment, pentru bărbați, a revenit lui Park Ji Hoon, în timp ce la secțiunea pentru femei a fost câștigată de Chuu din LOONA .

Pentru „APAN Music Award Top 10”, au fost premiați Kang Daniel, The Boyz, MONSTA X, BTS, Seventeen, IZ*ONE, Lim Young Woong, GOT7, NCT 127 și TWICE. „KT Season Star Award” a fost acordat lui Son Ye Jin și Kang Daniel.

Pentru actori, premiile de popularitate au revenit lui Kim Soo Hyun și Seo Ye Ji.

„2020 APAN Star Awards” nu au anunțat câștigătorii, doar nominalizările.

 

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s