Lee Do Hyun, Go Min Si, Lee Sang Yi și Geum Sae Rok vor jucat într-o nouă K -Drama romantică retro

Lee Do Hyun, Go Min Si, Lee Sang Yi, And Geum Sae Rok Confirmed For New Retro Romance Drama

Drama “Youth of May” (traducere literală) de pe postul KBS 2TV a confirmat distribuția principală.

Serialul va evidenția pasiunea unui grup de tineri adulți care trăiesc din mai 1980, o perioadă istorică semnificativă din Coreea. Drama este descrisă ca o dramă romantică retro și  îi va avea ca protagonisti pe Lee Do Hyun, Go Min Si, Lee Sang Yi și Geum Sae Rok. 

Lee Do Hyun va juca rolul lui Hwang Hee Tae, un student la medicină care se străduiește să combată toate stereotipurile ce îi sunt puse în spate. El poate fi oarecum răutăcios, dar are un caracter hotărât și ferm.

Go Min Si va prelua rolul lui Kim Myung Hee, o asistentă medicală din anul III. Ea are o fire războinică care a ajutat-o să lupte pentru a ajunge acolo unde se află și care nu își pierde încrederea nici în cele mai grele situații. 

Geum Sae Rok se va alătura echipei principale de actori în rolul studentei de la drept Lee Soo Ryun, cea mai bună prietenă a lui Kim Myung Hee. Are o personalitate plăcută. Provenind dintr-o familie bogată, simte responsabilitatea de a fi un lider în asigurarea dreptății în problemele societății.

Lee Sang Yi va juca rolul fratelui mai mare al lui Lee Soo Ryun, Lee Soo Chan. El își ajută tatăl cu afacerea familiei după ce s-a întors de la studii din Franța.

“Youth of May” este scrisă de Lee Gang, care a lucrat la drama “Spy”, și regizată de Song Min Yeob, care a  lucrat la k-drama “Doctor Prisoner.” Serialul va  fi difuzat în primăvara anului 2021.

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s