Jinyoung din GOT7 ar negocia cu BH Entertainment + răspunsul JYP și BH

GOT7’s Jinyoung Reportedly In Talks To Sign With BH Entertainment + JYP And BH Respond

Numele lui Jinyoung din GOT7 a devenit trend pe Twitter după ce s-au răspândit zvonuri că acesta ar negocia un contract cu o nouă agenție. Va părăsi idolul agenția JYP?

Pe 23 decembrie, TV Daily a raportat că Jinyoung și BH Entertainment au avut recent întrevederi pentru a discuta despre un posibil contract exclusiv. Potrivit portalului de știri,  Jinyoung ar fi discutat și cu alte agenții, dar ar înclina către BH Entertainment. BH Entertainment are mai mulți actori sub management, printre care și Lee Byung HunGo SooKim Go EunPark Bo Young și Han Ji Min.

În ceea ce privește acest raport, o sursă de la BH Entertainment a declarat: „Nu am auzit nimic despre un contract exclusiv”, dar se pare că nu a negat faptul că a avut loc o întâlnire cu Jinyoung.

JYP Entertainment a declarat pentru Sports Chosun: „Este adevărat că contractul exclusiv al GOT7 expiră în ianuarie anul viitor. Discutăm diverse posibilități cu membrii cu privire la direcția pe care o vor lua în viitor.”

Într-o altă declarație adresată Xportsnews, agenția a comentat: „Încă discutăm cu Jinyoung cu privire la problema reînnoirii contractului său din diferite unghiuri”.

Jinyoung și-a făcut debutul în actorie în 2012 cu „Dream High 2” de la KBS 2TV. Și-a făcut debutul ca și  cântăreț în același an în  duo-ul JJ Project cu JB, iar în 2014,  el și JB au debutat din nou în cadrul GOT7. De-a lungul carierei sale a echilibrat activitățile din muzică și actorie.

Se pare că agenția JYP nu se mai ocupă în prezent de managementul activităților de actorie, așa că alăturarea lui Jinyoung unei agenții de actori l-ar putea ajuta pe acesta să nu își mai caute singur rolurile.

Pe de altă parte, în cadrul unui fanmeeting de ieri, idolul le-a spus fanilor GOT7 mesajul „7 or never” asigurându-i că vor rămâne împreună, deci este posibil ca acesta să negocieze cu BH Ent. doar un contract pentru activitățile sale de actor.

Vom reveni cu mai multe detalii.

Sursa: soompi

10 gânduri despre „Jinyoung din GOT7 ar negocia cu BH Entertainment + răspunsul JYP și BH

  1. Anabir Lili

    I love GOT 7 and I want to perform in the future. JYP does not promote his bands so I agree to go where the market performs both as a singer and as an actor! I wish you any choice you make! Fighting💪

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Fanii dezbat viitorul trupei GOT7 după ce s-a dezvăluit că Jinyoung s-a întâlnit cu reprezentanții agenției BH Entertainment | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s