Membrii Golden Child se pot întoarce la activități după ce Jaehyun s-a vindecat de COVID-19

Golden Child To Resume Activities Following Jaehyun’s Successful Recovery From COVID-19

Woollim Entertainment a anunțat recent că toți membrii Golden Child au fost testați negativ pentru COVID-19 și se vor întoarce la activități!

La începutul acestei luni, trupa Golden Child și-a oprit temporar activitățile după ce Jaehyun a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Acesta a intrat în carantină într-un centru de tratament, conform protocolului, în timp ce toți ceilalți membri, deși fuseseră testați negativ, s-au autoizolat din proprie inițiativă pentru două săptămâni ca măsură de precauție.

Pe 31 decembrie, Woollim Entertainment a anunțat că Jaehyun s-a vindecat, fiind testat negativ, și că poate fi externat din centru. Ceilalți membri au fost testați de asemenea negativ, iar grupul se va întoarce la activitățile promoționale.

Declarația agenției o aveți mai jos:

Bună, suntem Woollim Entertainment.

Vă informăm că membrii Golden Child au ieșit din carantină.

Anterior, Bong Jaehyun a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în data de 17 decembrie, deși nu prezenta simptome. Conform instrucțiunilor acordate de personalul medical, el a stat într-un centru de tratament și s-a concentrat exclusiv pe sănătatea sa.

Bong Jaehyun a fost testat negativ la ultimul test și a primit confirmarea personalului autorizat că se poate întoarce la viața de zi cu zi fără problemă. În plus, ceilalți membri Golden Child s-au autoizolat pentru două săptămâni, întrucât au avut contact cu Jaehyun, și au ieșit negativ la ultimele teste. 

Drept urmare, trupa Golden Child, care și-a oprit activitățile din motive de sănătate, se pregătește să îi întâmpine din nou pe fani. Ne cerem scuze dacă v-am dat motive de îngrijorare. Vom continua să muncim din greu pentru a avea grijă de sănătatea artiștilor noștri și pentru a le păstra siguranța în timpul promoțiilor și vom respecta cu strictețe regulile impuse pentru prevenirea virusului.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s