Prezentatorul Do Kyung Wan își cere demisia de la KBS + HaHa va deveni naratorul de la ‘The Return of Superman’

Pe 1 ianuarie, diferite surse din mass-media au afirmat că prezentatorul Do Kyung Hwan și-a scris demisia de la postul KBS, unde a lucrat timp 13 ani.

Ca răspuns la aceste vești, Do Kyung Wan a comentat pe scurt: „Este adevărat că am depus o scrisoare de demisie. Cu toate acestea, nu știu ce se va întâmpla pe viitor”. Se spune că acesta va începe să lucreze ca freelancer, un liber profesionist care desfășoară o profesie fără un angajament pe termen lung cu un angajator.

De asemenea, se bănuiește că Do Kyung Wan și familia sa vor părăsi în curând emisiunea „The Return of Superman” de pe KBS2. Cu toate că emisiunea nu a făcut încă niciun anunț clar cu privire la plecarea acestuia, prezentatorul nu va mai participa ca narator. În schimb, potrivit unui reprezentant din partea postului KBS s-a dezvăluit că: HaHa va începe să participe ca narator începând din acest weekend”.

Între timp, Do Kyung Hwan, soția sa, Jang Yoon Jung, și cei doi copii ai lor, Do Yeon Woo și Do Ha Young, sunt foarte iubiți de spectatorii „The Return of Superman” pentru imaginea lor de familie model.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s