John Legend îi scrie un mesaj lui Yoo Jae Suk + cântă “Bring Me Love”

John Legend envía un mensaje a Yoo Jae Suk y a sus fans coreanos + Interpreta “Bring Me Love”

John Legend a apărut ca invitat la emisiunea “How Do You Play?” de pe MBC!

Pe data de 2 ianuarie, emisiunea a continuat să caute împreună cu Yoo Jae Suk melodii perfecte pentru iarnă. În acest episod, prezentatorul i-a întâlnit pe Ailee și Kim Bum Soo, liderii coloanelor sonore „de iarnă”. Ailee este cunoscută pentru OST-ul “I Will Go to You Like the First Snow” al dramei „Goblin”, care a devenit un hit atunci când drama a fost difuzată și este considerată un cântec de iarnă. Kim Bum Soo a cântat OST-ul „I Miss You” din drama-hit „Stairway to Heaven”.

De asemenea, solistul Yoon Jong Shin a apărut și a cântat piesa-hit „Like It”. Când a fost întrebat de ce a lansat-o în această perioadă rece, el a spus: „Cred că la sfârșitul anului, te gândești la oamenii cu care nu mai ești și te întrebi: Oare sunt bine?”

În timp ce vorbea cu Yoon Jong Shin, Yoo Jae Suk a primit un mesaj surpriză de la un invitat neașteptat: John Legend! Într-un clip de pe YouTube, Yoo Jae Suk a spus că îi place melodia „Bring Me Love” de la acesta. John Legend, care a văzut videoclipul, i-a trimis un mesaj ca răspuns.

„Bună, Yoo Jae Suk” a spus vedeta în coreeană, apoi a continuat: „Sunt eu, John Legend. Am auzit că îți place melodia mea, ‘Bring Me Love’, de pe albumul meu ‘A Legendary Christmas’. Mulțumesc mult. De asemenea, am auzit că veți face un concert foarte special cu ocazia sărbătorilor. Așa că vreau să vă dau acest cadou ție și tuturor fanilor mei coreeni. Îmi amintesc că am vizitat Coreea și am evoluat acolo. Am avut unul dintre cele mai bune concerte din viața mea. Fanii mei din Coreea sunt cu adevărat uimitori și sper să vă văd pe toți foarte curând, când ne vom putea reîntoarce la normal. Și sper să te cunosc în persoană, Yoo Jae Suk. Rămâneți puternici și în siguranță. Vă iubesc!”

Așezat lângă pianul său, acesta a început să cânte “Bring Me Love”.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s