Beomgyu din TXT dezvăluie care au fost visele sale înainte de debut

Inițial, visul lui Beomgyu nu a fost acela de a deveni idol.

Este bine știut faptul că nu toți idolii coreeni au avut același vis încă din copilărie. Unii dintre ei aveau total alte aspirații asupra viitorului, cum este și cazul lui Beomgyu din TXT. Recent, idolul a făcut o transmisie în direct, unde a discutat deschis cu fanii săi în timp ce își servea și masa. Beomgyu a recunoscut că este gelos pe colegii lui din trupă, deoarece aceștia au avut mereu același vis, să devină idoli cunoscuți. Însă el a avut multe vise de-a lungul anilor, fiind indecis în legătură cu alegerile sale pentru viitor.

Artistul povestește despre copilăria sa, pe care a petrecut-o în mare parte alături de tatăl său. Deoarece meseria tatălui era aceea de pilot de curse, a devenit și visul lui Beomgyu să îi calce pe urme pentru a deveni un pilot la fel de bun. După trecerea anilor, și-a propus să proiecteze el singur o mașină, dorind ca mașinile sale să fie cunoscute pe piața coreeană, iar în același timp să își facă părinții mândrii. Visul său a fost să proiecteze o mașină foarte bună pentru tatăl său.

Cu trecerea timpului, artistul a avut o pasiune pentru instrumentele muzicale. După ce a învățat să cânte la chitară, visul lui s-a schimbat în acela de a cânta într-o trupă rock și de a deveni foarte cunoscut și apreciat de oameni. După multe încurajări din partea prietenilor și familiei, a decis să acorde o șansă visului de a deveni idol. S-a pregătit intens cât timp era stagiar. Astfel, a reușit să își îndeplinească acest vis, devenind un idol iubit de fanii săi.

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s