Cherry Bullet s-a alăturat platformei globale de fani Weverse

Cherry Bullet Joins Global Fan Community Platform Weverse

Trupa de fete Cherry Bullet s-a alăturat platformei globale de fani a lui Big Hit Ent..

Pe 4 ianuarie, agenția FNC Entertainment a anunțat că trupa Cherry Bullet va deschide o comunitate oficială de fani pe Weverse. Cherry Bullet este al doilea artist de la FNC care se alătură Weverse după ce grupul de băieți începători P1Harmony i s-a alăturat în octombrie.

Grupul de fete va intra pe Weverse pentru a comunica cu fanii din întreaga lume, pentru a-și promova revenirile muzicale și pentru a prezenta conținut divers. Pentru a sărbători lansarea lor pe Weverse, Cherry Bullet va înregistra un mesaj videoclip de bun venit pentru fani. De asemenea, va avea loc un eveniment de postare de tip hashtag pe Weverse în perioada 6-12 ianuarie, 27 de fani fiind aleși pentru a primi poze Polaroid semnate sau postere de la membre.

Cherry Bullet este o trupă formată din 7 membre care a debutat în 2019 cu “Q&A.” Cel ami recent comeback al grupului a avut loc în  August 2020 cu “Aloha Oe.”

Weverse a fost lansat de beNX, o filială a Big Hit Entertainment. Alți artiști de pe platformă sunt BTS, TXT, GFRIEND, SEVENTEEN, NU’EST, ENHYPEN, CL, P1Harmony, Weeekly, Sunmi, Henry, Dreamcatcher și Gracie Abrams. YUNGBLUD, Alexander 23 și New Hope Club au programat de asemenea, să se alăture platformei.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s