Kang Daniel va avea prima lui colaborare cu un artist american

Kang Daniel Teams Up With Inverness And Anthony Russo For “State Of Wonder” Collaboration

Cariera solo a lui Kang Daniel trece la o nouă etapă, participând la o melodie ce va fi lansată în SUA. Artistul a colaborat pentru o melodie lansată de Inverness.

Kang Daniel va apărea în melodia lansată de producătorul EDM Inverness pentru noul single al artistului american „State of Wonder” la care participă și autorul și cântărețul Anthony Russo.

Inverness este un artist care a lucrat cu The Chainsmokers și DJ Snake. Daniel însuși a lucrat atât cu  Inverness cât și cu Anthony Russo pentru cântecele lui, printre care și ultima melodie de titlu, “Who U Are”, și câteva melodii secundare de pe mini albumul  “MAGENTA” lansat în august,

Inverness a dat vestea cea bună printr-o fotografie a celor 3 artiști postată marți, 5 ianuarie, pe rețelele de socializare. Melodia cea nouă și videoclipul său vor fi lansate pe 15 ianuarie.

Este prima dată când Daniel lucrează cu un artist american pentru lansarea unui cântec pe piața muzicală din SUA. “State of Wonder” este o melodie pop electronic în care Daniel va cânta în limba coreeană.

Noul single va fi distribuit în America de Nord prin Monstercat, una din cele mai mari companii muzicale EDM care a lucrat cu nume mari ca Marshmello, Kaskade și Slushii.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s