Poze cu Song Jung Ki, Jeon Yeo Bin, Taecyeon din 2PM + alții de la prima citire a scenariului K-dramei în care vor juca împreună

Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin, 2PM’s Taecyeon, And More Hold Script Reading For Upcoming Drama

K-drama „Vincenzo” a lansat fotografii ale distribuției sale de la citirea scenariului în echipă.

„Vincenzo” este un serial despre Vincenzo Cassano, un avocat și consultant mafiot din Italia care se mută înapoi în Coreea după un conflict în cadrul organizației sale. El își unește forțele cu Hong Cha Young, un avocat veteran dur, pentru a doborî ticăloșii folosind metode ticăloase. Este o poveste a eroilor negri care se vindecă ei înșiși scăpând de ticăloșii care nu pot fi pedepsiți prin lege.

Serialul este regizat de Kim Hee Won (“The Crowned Clown”, “Money Flower“) și scris de Park Jae Bum (“The Fiery Priest”, “Good Manager”, “Good Doctor”, “God’s Quiz“). Din lista impresionantă de actori ai distribuției îi amintim doar pe Song Jung Ki, Jeon Yeo Bin,  Taecyeon din 2PM, Yoo Jae Myung, Kim Yeo Jin, Kwak Dong Yeon și Jo Han Chul, care s-au prezentat la citirea scenariului. 

Song Joong Ki a impresionat prin diversele sale interpretări trecând de la înșelăciune la sinceritate pentru a-și etala personajul său, care devine un erou întunecat pentru a elimina răii din societatea coreeană. Făcând acest lucru, el se implică cu chiriașii din Geumga Plaza. Jeon Yeo Bin l-a interpretat pe Hong Cha Young, un avocat care gândește mai degrabă din punct de vedere al avantajului / dezavantajului decât al binelui / răului, are o limbă ascuțită și ajunge uneori să lucreze până la obsesie. Taecyeon s-a cufundat în personajul lui Jang Joon Woo, un avocat stagiar care vine din străinătate și visează să fie James Bond al lui Hong Cha Young. Acesta are o latură neîndemânatică care îi contrazice aspectul frumos și zâmbetul dulce.

Yoo Jae Myung îl interpretează pe Hong Yoo Chan, tatăl lui Hong Cha Young, care este și avocat. Firma sa de avocatură, Straws, dă putere celor care au nevoie de ea, precum chiriașii din Geumga Plaza. Yoon Byung Hee îl interpretează pe Nam Joo Sung, manager la firma sa de avocatură și mâna sa dreaptă. Kim Yeo Jin o interpretează pe Choi Myung Hee, o avocată care este fostă procuroare. Este o ticăloasă care își urmărește obiectivele fără să verse sânge sau lacrimi. Aspectul ei ușor de ascuns îi ascunde talentul de a înșela și de a complota.

Kwak Dong Yeon îl interpretează pe Jang Han Seo, președintele Babel Group, un om cu o latură nebună și fără simțul conștiinței. El este un ticălos care este obsedat de câștig și folosește tirania și abuzurile de putere pentru a obține ceea ce vrea, făcându-l o țintă pentru Vincenzo Cassano. Jo Han Chul îl interpretează pe Han Seung Hyuk, un avocat al celei mai mari firme de avocatură din Coreea și omul însărcinat cu curățenia după mizeria lui Babel Group.

„Vincenzo” va avea premiera în luna februarie. Îl veți urmări?

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s