Sung Hoon și Lee Ga Ryung sunt 2 miri superbi

Sung Hoon And Lee Ga Ryung Pose In Wedding Photos For Upcoming Drama

Sung Hoon și Lee Ga Ryung sunt amețitori ca mire și mireasă în pozele pentru K-drama “Love (ft. Marriage and Divorce).”

Pe 5 ianuarie, noua miniserie TV Chosun  a dezvăluit fotografiile de nuntă fascinante ale lui Pan Sa Hyun (Sung Hoon), un avocat competent, și Boo Hye Ryung (Lee Ga Ryung), un DJ radio cu emisiuni puternice. Aceasta din urmă s-a căsătorit cu Pan Sa Hyun susținând că vrea să mențină un „echilibru profesional-viață” strict, fără copii. În general, serialul se va concentra asupra modului în care trei femei de treizeci, patruzeci și cincizeci de ani trec prin probleme neașteptate de viață și despre modul în care cuplurile căsătorite își fac drum către adevărata iubire.

Fotografiile de nuntă lansate emană energii opuse. Într-o fotografie, Pan Sa Hyun și Boo Hye Ryung stau lipiți și arată ca un cuplu fericit. În celălalt set de fotografii de nuntă, în care pozează individual, se concentrează mai mult asupra personalităților lor. În timp ce Pan Sa Hyun tranemite un aer serios de avocat, Boo Hye Ryung are o privire înfricoșătoare. Fotografiile lor de nuntă aluzie la povestea dulce, dar intensă, care va urma.

Sung Hoon a comentat: „Am avut multe regreturi persistente în legătură cu primul meu proiect cu Im Sung Han. Cred că aceasta este o bună oportunitate pentru mine de le rezolva astfel. ” Despre colega de distribuție Lee Ga Ryung, el a declarat: „Deoarece este prima dată când lucrăm împreună, m-am gândit că am putea întâmpina dificultăți. Dar la fața locului, ne-am înțeles bine. Vom lucra la chimia noastră și pemai departe.” Pe gândurile sale cu care a început lucrul la această dramă sunt: „voi lucra la acest proiect cu atitudinea de a nu lăsa regrete după el. Îi voi da tot ce am mai bun ca actor.”

Lee Ga Ryung a remarcat: „A putea participa la opera scriitorului Im Sung Han este o mare onoare de la sine. Sung Hoon ajută la luminarea atmosferei pe platou și este foarte atent. El este o sursă de mari încurajări. Mă simt norocoasă că am întâlnit un actor atât de amabil și admirabil ca membru al distribuției. ” Ea a adăugat: „Voi face tot posibilul până la final pentru a face din “Love (ft. Marriage and Divorce)”o dramă îndrăgită de spectatorii noștri.”

Echipa de producție a declarat: „Sung Hoon și Lee Ga Ryung au demonstrat o chimie excelentă și o interpretare uimitoare, în ciuda faptului că au lucrat prima dată împreună. Întrucât Pan Sa Hyun și Boo Hye Ryung sunt un cuplu căsătorit de peste 30 de ani, care se confruntă cu problemele dragostei, muncii și sarcinii, se așteaptă ca aceștia să se poată conecta extrem de bine cu spectatorii noștri.”

Primul  episod din “Love (ft. Marriage and Divorce)” va avea premiera în 23 ianuarie!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s