DAWN dezvăluie poze din culisele unei ședințe foto neconvenționale în care fumează

Dawn Releases Behind-The-Scenes Photos of Him Smoking for an Unconventional  Photoshoot - KpopHit - KPOP HIT

DAWN continuă să spargă stereotipurile și să îmbrățișeze noi concepte!

Vedeta și-a arătat trăsăturile vizuale ieșite din comun cu un stil unic printr-un pictorial neconvențional. Cântărețul a încărcat pe Instagram poze din culisele sesiunii sale foto. 

În imaginea de mai jos, idolul masculin și-a scos bluza purtată la ședința foto într-o baie și a  mai împărtășit și o fotografie cu el fumând, fapt care părea să creeze o atmosferă de vis ca efect artistic.

De asemenea, DAWN i-a intrigat pe internauți cu modelul colorat de haine pe care le purta, completat cu ambii obraji vopsiți în roșu.

 

Machiajul și faptul că a îmbrăcat o poză roz a stârnit multe comentarii cu privire la faptul că DAWN sparge stereotipurile de gen.

 

Unii internauți și-au exprimat însă îngrijorarea cu privire la faptul că DAWN fumează, afirmând că „Fumatul îți dăunează sănătății”, în timp ce alții au răspuns că idolul este un om matur și că poate face ce vrea. Au fost și mulți care au fost uimiți de decizia îndrăzneață a lui DAWN de a posta fotografii în care fumează, pentru că majoritatea idolilor K-pop au fost criticați dacă au fost prinși cu țigări în poze.

Cântărețul a mai postat și alte fotografii, în care este îmbrăcat în albastru, cu o căciulă în tip cagulă, tricotată, etalând la mână mai multe ceasuri de lux și fiind încălțat cu ghete tip bocanci militari de la Balenciaga accesorizate cu pietricele și lanțuri care îți iau ochii.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s