Choi Woo Shik vorbește despre experiența de a lucra cu Jung Yu Mi, problemele din trecut și multe altele

Choi Woo Shik Talks About Working With Jung Yu Mi, Opens Up About Past Struggles, And More

Choi Woo Shik a realizat un pictorial pentru revista Vogue Korea!

În interviul care a acompaniat ședința foto, actorul a vorbit despre anul năucitor de care a avut parte, pe parcursul căruia a pendulat între filmările ultimelor filme și a participat la ceremonia Premiilor Academice alături de colegii din „Parasite”, unde filmul a obținut în total patru premii Oscar. Acesta a povestit: „Am terminat filmările în Coreea la apus și imediat m-am urcat într-un avion ca să plec în Statele Unite ale Americii. După 30 de minute de când am ajuns, m-am pregătit la hotel și am plecat către ceremonia de premiere. Aproape că a părut să fie un vis, nu doar datorită diferenței de fus orar, dar și datorită atmosferei.”

Când intervievatorul a menționat că acesta vorbește de parcă încă ar visa, Choi Woo Shik a răspuns că faptul că a câștigat un premiu la „26th SAG (Screen Actors Guild) Awards” a fost o experiență cu adevărat de vis: „Regizorul a spus mereu că speră ca actorii să fie ei înșiși recunoscuți. A spus că nu dorea nimic mai mult decât să câștige un premiu la ‘SAG Awards’.”

Continuând pentru a discuta despre proiectele mai recente ale actorului, Choi Woo Shik și-a exprimat entuziasmul pentru a putea arăta o latură diferită a sa în următorul film, „The Policeman’s Lineage”: „În loc să pară puternic pe dinafară, personajul meu este unul stabil și de neclintit pe interior. Chiar am vrut să mă descurc bine.”

Actorul a dezvăluit motivul pentru care a acceptat să ia parte în următorul film marca Netflix, „Wonderland”, spunând că a fost impresionat de regizorul Kim Tae Yong după ce a vizionat filmul „Family Ties” din 2006. Acesta a adăugat: „Nu contează pe cine întrebi, îți vor spune că regizorul este un adevărat domn. Este cel mai bun ascultător. Mereu ascultă cu foarte mare atenție ceea ce au de spus actorii cu care lucrează.”

Când a fost întrebat despre legătura sa cu Jung Yu Mi, Choi Woo Shik a împărtășit faptul că cei doi au trăit împreună pentru câteva luni deoarece au avut de filmat multe scene într-o zonă rurală pentru „Wonderland”. De asemenea, acesta a lucrat alături de actriță și în emisiunea de divertisment „Summer Vacation” de pe tvN, iar cei doi vor apărea împreună și în „Youn’s Stay”, derivatul lui „Youn’s Kitchen”.

Actorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Jung Yu Mi, admirându-i aptitudinile actoricești și spunând că maniera ei de a interpreta l-a făcut să se gândească la jocul său actoricesc: „Vreau să devin un actor care se contopește cu rolul și simte emoțiile personajului de parcă ar fi ale sale, exact ca Jung Yu Mi.”

Choi Woo Shik a vorbit apoi despre o poveste personală în care a explicat de ce a ales să aibă apariții în emisiuni calme și confortabile precum „Youn’s Kitchen” și „Summer Vacantion”. Deși nu a simțit prea mult stres când și-a început prima dată cariera de actor, acesta a mărturisit că în timp a început să-și piardă din interes pentru acest proces: „Am început să am insomnii după ce am pierdut din greutate din cauza dorinței de a lucra mai bine și de a mă ridica la așteptările celorlalți.”

Actorul a continuat: „Chiar dacă a fost prin filme, seriale sau emisiuni de divertisment, mi-am dorit să mă bucur de proces și să fiu fericit astfel încât să pot face ceea ce iubesc pentru cât mai mult timp.”

De asemenea, acesta a mărturisit că deși ar fi putut să ia o pauză atunci când nu trecea prin cea mai bună perioadă a sa, nu ar fi știut ce să facă cu timpul său liber. Când intervievatorul a adus în discuție cuvintele sale dintr-un interviu precedent, Choi Woo Shik a fost de acord cu el: „Îmi place mai mult să lucrez decât să mă odihnesc. Au fost lucruri bune și rele.”

Vorbind despre filmul „Set Me Free”, actorul a menționat că a avut o perioadă în care a crezut că acela va fi ultimul său film: „Plănuiam să termin filmările și să mă întorc acasă. Totuși, cu ajutorul acestui film am căpătat încredere în mine și mi-au fost deschise noi uși. Dacă aș fi crezut în mine, aș fi putut să mă opresc din a fi așa grăbit, dar n-aș fi reușit la acel moment. Am devenit mai bun de atunci.”

Choi Woo Shik și-a dezvăluit iubirea pentru călătorii spunând: „Îmi place să merg la munte, dar recent mă atrage mult mai mult marea. În loc să merg să văd un loc anume, îmi plac excursiile în care pot doar să mă plimb prin natură și să mănânc în vecini. Chiar sper să vină din nou acele vremuri în care să ne putem bucura de mâncarea din avion și de mirosul autocarelor de călătorie.”

În plus, acesta și-a manifestat dorința de a merge cu cortul alături de prietenii săi după ce se va ameliora situația provocată de COVID-19. Când a fost întrebat ce îi place la acest tip de călătorie, Choi Woo Shik a vorbit despre profunzimea experienței pe care o aduce această activitate liniștită: „Când mergi cu cortul, nu ai prea multe de făcut. Asculți cu interes la fiecare persoană din jur și vă împătășiți experiențe pe care nu le-ați fi putut menționa înainte.”

După ce a împlinit 30 de ani, Choi Woo Shik a spus că nu a observat schimbări semnificative: „Încă mă simt ca atunci când avea 25 sau 26 de ani. Încerc să mă comport așa dinadins. Considerând că sunt genul de om care se îngrijorează mereu, știu că voi ajunge să creez și mai multe probleme dacă îmi recunosc vârsta. Totuși, toți cei din jurul meu mă văd ca și cum aș avea 30 de ani. Mi s-a spus să încep să am grijă de sănătatea mea și să merg la doctror in mod regulat.”

Apoi, acesta a menționat că acordă mai multă importanță sănătății emoționale decât celei fizice. „Când mă așez ca să mă culc, în capul meu se face zgomot”, s-a confesat actorul. Pentru a avea control asupra propriilor gânduri, acesta a spus că se concentrează asupra muncii din prezent ca să nu se îngrijoreze de viitor.

Choi Woo Shik a bservat și efectele meditației, pe care a încercat-o pentru prima dată alături de Jung Yu Mi pe platourile de filmare pentru „Summer Vacation”: „Când m-am uitat atunci în oglindă, păream mai luminos. Când te gândești la lucruri pozitive și ești recunoscător, fața ți se schimbă. Sunt destul de leneș, dar vreau să încerc să meditez mai mult. Este o ușurare că reușesc să găsesc mai multe modalități pentru a avea grijă de mine.”

Sursa: soompi

 

Un gând despre „Choi Woo Shik vorbește despre experiența de a lucra cu Jung Yu Mi, problemele din trecut și multe altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s