GOT7 se destramă? + J.Y. Park le-a dat unfollow unor membri pe Instagram

Zvonurile conform cărora Jinyoung și Yugyeom vor semna noi contracte cu alte agenții a fanii K-pop prin surprindere, iar părerile au fost împărțite. Din păcate, situația pare mai serioasă decât era la început.

J.Y. Park a dat unfollow atât contului oficial al trupei, GOT7OFFICAL cât și lui Bambam, Jinyoung și Mark dar i-a lăsat pe Youngjae, Yugyeom și Jackson, (JB nu a fost urmărit niciodată de J.Y Park) fapt care a stârnit o adevărată controversă în mediul online,

Cu toate acestea, situația a devenit mult mai clară atunci când fanii au descoperit că Youngjae, la rândul lui, i-a dat unfollow lui J.Y. Park iar apoi a șters videoclipul în care îi interpreta piesa. În plus, Bambam și Youngjae au șters ambele fotografii de grup pe care le-au făcut cu J.Y. Park, alimentând în continuare speculațiile fanilor.

Mai mult de atât, pe 6 ianuarie, Bambam a răspuns unui comentariu de pe Twitter care făcea referire la această situație, cu un gif.

Ce părere aveți despre întreaga situație? Credeți că GOT7 urmează să se destrame?

Sursa

6 gânduri despre „GOT7 se destramă? + J.Y. Park le-a dat unfollow unor membri pe Instagram

 1. jililly

  Nu am înțeles ideea contractului de 7 ani? Parcă sunt blestemați idolii k- pop cu cifra 7. Mi-au plăcut albumele lor, m-am identificat în unele melodii și sunt frumoase, nu am cuvinte… și mai mult, chiar merită GOT7 să mai continue, deoarece sunt talentați băieții. Mi s-a părut o idee bună în a găsi ceva în talentul lor ce nu s-a văzut în 7 ani, precum solo -Bambam, JB, Jack, Youngjae; dancer – Jack, Yugyeom sau actor – Jinyoung, dar Mark nu știu..rapper, dancer sau actor?… îi susțin talentul lor, îi urez succes. BTS, ei chiar au reînnoit contractul după 7 ani, s-a făcut aceea lansare a albumului 7, o idee originală, nu mă așteptam..chiar dacă lipsește Suga (îmi e și dor de el, e bias-ul meu, ca idee: ca și cum este în „armată”, ca să zicem așa ca probă) …se descurcă foarte bine😲, nu am cuvinte…

  Apreciază

  Răspunde
  1. Lucy 2

   Inainte durata contractelor era mai mare… pana la 11 ani. Acum, dupa lege, nu se permite mai mult de 7 ani si cam toate agentiile aleg cifra asta pentru ca timp de 7 ani au posibilitate sa exploateze la maxim popularitatea unei trupe. Daca contractele ar fi semnate pentru 2-3 ani sa zicem, multi idoli ar pleca din trupe fie pentru ca incep sa devina mai populari solo sau ca actori, fie pentru ca nu mai vor sa continue si tot asa. Dupa 7 ani, putini mai vor sa se joace de-a idolii, in special cand multi sunt super exploatati.

   Apreciază

   Răspunde
 2. ahgase7ornever

  Felicitati pentru decizia luata chiar ma bucur daca got7 scapa de infernul jyp. eu sunt fericita si ii sustin toate motivele de a pleca dintr-o agentie care nu poate sa aiba grija si sa le dea atentie.
  Asta e punctul meu de vedere

  Apreciază

  Răspunde
  1. jililly

   Chiar e așa de rea compania JYP? Îi tratează urât? Îi manageriază mai bine fetele decât băieții? Am de auzit Day6, că nu s-au ocupat de băieții din trupă sau că nu i-au acordat atenție, nu știu ce să zic, dar totuși, după mine, nu trebuie să fie diferențe din cauza sexelor F/M. Nu știu multe de companiile astea JYP, Pledis și ….altele. (știu că sunt multe părți rele/întunecate în spatele companiilor, nici nu vreau să mă gândesc cum e în realitate…)
   Probabil…si sper că o să fie bine pentru băieții din GOT7, sunt prieteni acum indiferent de decizie.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s