Au fost oferite noi detalii cu privire la K-drama în care va juca Song Hye Kyo

Production Company Shares Details About Song Hye Kyo’s New Drama Written By Kim Eun Sook

Song Hye Kyo a decis să apară într-un nou serial scris de scenarista de la „Descendants of The Sun”, Kim Eun Sook.

Știrea a fost confirmată în 5 ianuarie de către Ilgan Sports. Pe 8 ianuarie, compania de producție Hwa & Dam Pictures a spus: „Noua dramă a lui Kim Eun Sook se intitulează „Gloria”.” 

„Gloria” este o poveste tristă de răzbunare care începe cu o elevă de liceu care visa să devină arhitectă. Cu toate acestea, ea renunță la studii după ce suferă din cauza violenței școlare. Peste ani, făptuitorul se căsătorește și are un copil. Când copilul ajunge la școala elementară, fosta victimă devine profesorul său și ea își începe răzbunarea profundă față de autorii și cei care au fost martorii agresiunii sale din trecut.

Seria pre-produsă va avea mai multe sezoane, iar primul va avea opt episoade. Postul de difuzare, precum și orarul de difuzare nu au fost încă stabilite. Cu toate acestea, întrucât echipa de producție și actrița principală au fost confirmate, filmările vor începe în a doua jumătate a acestui an.

Hwa & Dam Pictures a declarat: „„Gloria” va spune povestea interesantă a scriitoarei Kim Eun Sook, transformarea perfectă actoricească a lui Song Hye Kyo și producția puternică și delicată a regizorului Ahn Gil Ho, astfel încât toată lumea să o poată aștepta cu nerăbdare.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s