Drama ‘True Beauty’ este criticată dur pentru plasarea de produse chinezești

Drama ‘True Beauty‘ marca tvN stârnește controverse!

Potrivit reportajelor din 7 ianuarie, telespectatorii critică serialul pentru plasarea excesivă de produse chinezești. În al șaptele episod, care a fost difuzat pe 6 ianuarie, personajul principal feminin, Lim Joo Kyun (jucat de Moon Ga Young) este văzut mâncând o supă instant de la o marcă din China, iar apoi personajele Lee Su Ho (interpretat de Cha Eun Woo din ASTRO) și Lim Joo Kyung au o conversație în fața mai multor panouri publicitare ale unor companii chinezești de distribuție. De asemenea, în stația de autobuz se află și reclame cu aceste companii chinezești.

După ce a fost difuzat episodul, telespectatorii au comentat – „Nu știu dacă aceasta este o dramă coreeană sau chinezească”, „Sunt prea multe plasări de produse”, „Plasarea de produse aduce bani. Ce contează dacă este de la o companie din China” și „E inevitabil pentru a acoperi costurile producției”.

A fost dezvăluit că telespectatorii sunt în mod special mai sensibili în privința plasării produselor chinezești în dramele coreene din cauza controversei recente în legătură cu presă din China și presupusa însușire a culturii coreene, inclusiv portul național, hanbok-ul, în dramele și jocurile video chinezești.

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

Un gând despre „Drama ‘True Beauty’ este criticată dur pentru plasarea de produse chinezești

 1. jililly

  Neața! Chiar așa sunt sensibili la produsele chinezești?😲
  Mă simt bine când mă uit la această dramă după muncă și muncă, chiar nu am observat plasarea produselor chinezești, nu sunt genul de om care cumpără exact din dramele/filmele, în general.
  Doar că nu am cuvinte…sunt uimită de acel actor In Yeop (Seo Jun) care are aproape 30 ani față de colegii lui 23-24 ani. A debutat și târziu ca actor, se vede că este bun în felul cum joaca sau când întră în pielea personajului.
  Are un farmec aparte, nu glumesc 😋

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s