Dispatch: Toți membrii trupei GOT7 părăsesc agenția + JYP Entertainment răspunde

야나 누나 on Twitter: "#GOT7 Eyes On You album photos untagged #LookGOT7 @GOT7Official… "

Dispatch oferă informații despre viitorul trupei GOT7!

În data de 10 ianuarie, tabloidul Dispatch a postat un articol despre viitorul GOT7 și ce va face după data de 16 ianuarie!  Aparent, membrii nu au semnat contracte individuale cu agenția, nu este nimic declarat despre activitățile ca grup și, se pare că fiecare a găsit deja companii noi pentru ai susține.

Un apropiat al grupului a declarat: „Membrii GOT7 sunt foarte apropiați. Au fost de acord să rămână împreună, dar nu au fost de acord cu privire la alegerea agenției lor. După mai multe discuții cu compania, au decis să plece separat. Membrii țin foarte mult la GOT7. Deși fiecare va promova separat, au acceptat să-și facă timp când GOT7 se reunește.”

Planul membrilor este următorul: Jinyoung își încheiase ultimele discuții pentru a semna cu agenția de actori BH Entertainment, în timp ce Yugyeom își ține ultimele întâlniri cu directorii de la AOMG. Youngjae este căutat de Sublime Artist Agency, care găzduiește artiști precum Song Kang Ho, Rain, Hani din EXID și mulți alții.

JB ar fi primit oferte de la o celebră agenție de hip hop, precum și de la o casă de discuri globală și intenționează să găsească un loc care să-l susțină ca artist solo. Dispatch afirmă că Jackson își va continua activitățile globale prin intermediul propriei companii, Team Wang, și că își va desfășura activitățile în Coreea printr-o agenție separată.

BamBam își va continua activitățile în Thailanda și Coreea. Pentru activitățile sale în Coreea, el va primi ajutorul unei agenții de producție și se pare că este în discuții pentru a semna un contract cu MakeUs Entertainment. Mark se va întoarce în orașul său natal, Los Angeles, pentru a petrece timp cu familia, după care va deschide un canal YouTube. Se gândește să lucreze la o carieră solo în Statele Unite și China.

JYP Entertainment a declarat pentru OSEN: „Este dificil să confirmăm cu ce agenție vorbește fiecare membru. Vă vom anunța poziția companiei în ceea ce privește re-semnarea contractului de îndată ce va fi soluționată.”

De asemenea, s-a dezvăluit că un tabloid a primit un răspuns diferit de la JYPE: „Părerea agenției JYP Entertainment? Despre zvonurile prin care GOT7 pleacă? Vom oferii informații când le vom soluționa.”

3 gânduri despre „Dispatch: Toți membrii trupei GOT7 părăsesc agenția + JYP Entertainment răspunde

  1. Pingback: Membrii GOT7 postează poze și mesaje după noile informații lansate de Dispatch +Jinyoung confirmă un nou album? | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s