MLD Entertainment oferă o declarație oficială despre pozele editate ale lui Nancy din MOMOLAND

MLD Entertainment a vorbit despre situația lui Nancy din MOMOLAND.

În ultima perioadă, au apărut pe internet fotografii cu o persoană care se schimbă și s-a presupus că ar fi Nancy. Internauții au fost furioși cu privire la situație, însă MLD Entertainment a declarat că pozele au fost editate și că plănuiește să ia măsuri legale împotriva celui care a început totul.

Agenția a afirmat: „În mediul online, pe rețelele de socializare, s-au răspândit recent fotografii care au legătură cu Nancy  și care au fost manipulate în mod ilegal. Nancy este o victimă a acestor fotografii, care au fost făcute în secret și mai apoi editate. Persoana care trebuie protejată este Nancy. Vă cerem să cooperați. Vom lua măsuri legale stricte împotriva persoanei care a făcut fotografia, celei care a început să o posteze pe internet și tuturor celor care o răspândesc și vom investiga împreună cu poliția și autoritățile internaționale. Prin intermediul reprezentanților noștri legali, vom înainta procese pentru hărțuire sexuală și răspândirea fotografiilor cu conținut explicit. Nancy este foarte rănită în acest moment. Vă rugăm să nu ne răniți artiștii cu postări malițioase.

MLD Entertainment a confirmat că vor continua să supravegheze cu atenție situația, așa încât Nancy să nu mai fie rănită.

sursă

Un gând despre „MLD Entertainment oferă o declarație oficială despre pozele editate ale lui Nancy din MOMOLAND

  1. Pingback: MLD Entertainment va da în judecată trei internauți pentru manipularea și răspândirea fotografiilor cu Nancy din MOMOLAND | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s