O fană a grupului BTS din Bangladesh enumeră prin intermediul revistei „Dear Oppa” numeroasele motive pentru care îl îndrăgește pe Jungkook

În cea mai recentă ediție din „Dear Oppa” a fost prezentată scrisoarea unui Army din Bangladesh. Ea și-a amintit cu drag de momentul în care l-a observat pe Jungkook din BTS și a mărturisit că și-ar dori extrem de mult să îl întâlnească pe idol în viața reală.

BTS are un fandom numeros ce se întinde pe toată suprafața planetei. ARMY îi iubesc necondiționat pe membrii BTS, însă nu este un secret faptul că fiecare în parte are un preferat. „Dear Oppa” a publicat în cea mai recentă ediție a revistei o scrisoare venită din partea unei susținătoare a lui Jungkook. Samiha Islam a declarat că s-a îndrăgostit până peste cap de cel mai tânăr membru al grupului. Fata a povestit despre momentul în care l-a văzut pentru prima dată pe artist și multe altele.

Citiți scrisoarea ei mai jos!

Jungkook Oppa,

Sunt Samiha Islam din Bangladesh.

Nu știu cu ce ar trebui să încep. Sunt o ARMY. Nici măcar nu știi că exist în lumea asta. Dar, pentru mine, tu ești lumea întreagă.

Nu am fost ARMY încă de la început. Dar timpul nu contează, nu? Lucrul care contează este dacă sunt sau nu o ARMY adevărată. Da, sunt o ARMY adevărată. Nu te știam pe atunci. Primul videoclip pe care l-am urmărit a fost „DNA”, videoclip la care m-am uitat cu drag și m-am îndrăgostit de băiatul care fluiera în prima scenă. Nici măcar nu îți cunoșteam numele, nu știam nimic despre tine. Dar recunoști dragostea la prima vedere. Asta mi s-a întâmplat mie.

Da, recunosc că la început m-am îndrăgostit de fața și aspectul tău, însă cu cât am învățat mai multe despre tine cu atât dragostea mea a crescut. Am început să adun informații despre tine și am aflat ce băiat inocent, pur și cu suflet bun ești.

M-am îndrăgostit de zâmbetul tău de iepuraș, de micile riduri de pe nas. M-am îndrăgostit de tine atunci când făceai tot felul de pozne. Un singur zâmbet de-al tău îmi face ziua mai luminoasă. Știu că nu vei ști niciodată de existența mea.  Promit că voi veni cândva în Coreea de Sud doar pentru a participa la un concert de-al vostru. Spune-mi doar salut dacă ne întâlnim într-un fan meeting. Va fi suficient pentru întreaga mea viață.

Visez mereu la tine. Visez mereu la tine, ținându-mă de mână, mergând împreună pe plajă. Știu că e prea copilăresc. Dar acest lucru mă bucură. Nu știu de ce plâng acum. Sunt fericită. Am început să scriu o poveste bazată pe fantezia mea. Mă bucură doar. Cred că simt cum aceste lucruri mi se întâmplă în viața reală. Cred că sunt cu adevărat nebună. Sunt nebună numai după tine, nu primesc nici un alt băiat în viața mea și nici nu voi primi. Știu că este copilăresc, dar sunt foarte încăpățânată. Nu îi vreau pe ei pentru că te am pe tine, chiar dacă totul este doar un vis.

Ne vom întâlni cândva. Voi veni. Mereu trimit mesaje pe conturile tale oficiale în speranța că le vei vedea. Spune-mi doar bună. V-a fi într-adevăr de ajuns pentru mine. Mă voi opri aici pentru că nu pot exprima în cuvinte exacte sentimentele mele pentru tine.

Dar cu adevărat JEON JUNGKOOK TE IUBESC. Eu într-adevăr te iubesc. I PURPLE YOU. Te rog să știi doar că există o fată care te iubește imens fără a aștepta nimic în schimb.

Luptați în continuare. Vă doresc tuturor cele mai bune lucruri și toată fericirea din lume. Rămâneți mereu sănătoși și fericit pentru că fericirea voastră mă face fericită.

TE IUBESC JEON JUNGKOOK. Saranghae!

Samiha Islam

Cu iubire din Bangladesh

Reamintim că PINKVILLA oferă posibilitatea de a vă include propria scrisoare în cadrul revistei virtuale „Dear Oppa”. Pentru a face acest lucru trimiteți prin e-mail scrisoarea voastră la adresa: editorial@pinkvilla.com , menționând numele dumneavoastră complet și țara în care locuiți. Oportunitatea este deschisă cititorilor din întreaga lume.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s