Cele mai populare drame coreene până în momentul actual

korean dramas

Câte drame din listă v-au surprins?

Majoritatea fanilor k-pop îndrăgesc la fel de mult și dramele coreene. Deși gusturile nu se discută, tot există anumite drame care sunt pe gustul tuturor, devenind foarte populare și în același timp făcând fanii să devină nerăbdători până la postarea unui alt episod. Mai jos aveți o listă scurtă a celor mai populare k-drame până în momentul actual, fiind terminate și totodată adorate de fani.

10. Romance Is A Bonus Book

romance is a bonus book promotional poster

Serialul coreean a fost lansat în anul 2019, pe platforma Netflix. Se încadrează în categoria romance, fiind foarte apreciat din toate punctele de vedere de fanii care preferă acest gen. Este vorba despre un scriitor care întâlnește un fost redactor, fiind o mamă divorțată și singură. Povestea celor doi a înduioșat publicul, devenind astfel perfectă pentru o carte de dragoste.

9. Kingdom

kingdom promotional poster

„Kingdom” este un serial coreean istoric. Este recunoscut pentru unicitatea poveștii, fiind vorba despre zombie. Un prinț moștenitor din dinastia Joseon este nevoit să-și apere regatul de o ciumă misterioasă care transformă oamenii în strigoi, punând în pericol viitorul omenirii. Serialul a fost postat pe Netflix din 2019.

8. Inheritors (or The Heirs)

inheritors promotional poster

Cunoscut și sub numele „The Heirs”, acest serial coreean din 2013 a devenit foarte popular printre cele ce se încadrează la secțiunea romance. Serialul urmărește un grup de liceeni bogați, cu moșteniri pe măsură. Apar triunghiuri amoroase, povești dramatice și aventurile prin care trec aceștia.

7. Descendants of the Sun

descendants of the sun promotional poster

În această dramă din 2016 se relatează povestea de dragoste a unui soldat din Forțele Speciale și a unui chirurg care lucrează în unitate. Serialul a devenit foarte cunoscut, fiind tradus în peste 30 de limbi în toată lumea. Mulți urmăritori ai dramei au mărturisit că au învățat multe despre cultura coreeană din povestea celor doi.

6. Mr. Sunshine

mr sunshine promotional poster

K-drama se enumeră și ea printre cele mai populare drame istorice de pe vremea dinastiei Joseon, fiind lansată și pe Netflix. Un tânăr coreean scapă din țara sa și fuge în America, apoi se întoarce la patria sa zeci de ani mai târziu. Fiind acum căpitan al Marinei din SUA, deține puterea pe care a vrut-o din totdeauna. Acesta se îndrăgostește de o nobilă care este implicată într-o rețea ce luptă pentru independența Coreei.

5. When the Camellia Blooms

when the camellia blooms promotional poster

Povestea de dragoste a acestui serial a ieșit în evidență datorită simplității cu care actorii își joacă rolul. O mamă singură ia decizia de a deschide un bar cu numele Camellia, care devine în scurt timp subiectul de bârfă al orașului. Protagonista se îndrăgostește de ofițerul local. Deși povestea pare una simpatică la început, viața celor doi va fi pusă în pericol odată ce află de existența unui criminal în serie.

4. Vagabond

vagabond promotional poster

Serialul este cu siguranță pe gustul fanilor pasionați de criminalistică și mister, dar și acțiune în același timp. Drama urmărește viața plină de adrenalină a unui cascador care începe o anchetă periculoasă, după ce nepotul său a fost ucis într-un accident de avion. Cu ajutorul unui sergent din Serviciul Național de Informații, acesta își dă seama că viața sa e prinsă într-o adevărată conspirație.

3. Memories of the Alhambra

memories of the alhambra promotional poster

Una dintre cele mai adorate drame fantastice este „Memories Of Alhambra”. Cadrul în care are loc toată acțiunea este Spania. Lumea reală se contopește cu cea virtuală, astfel intrigând publicul să afle mai multe informații despre acest ceas misterios plin de secrete ale lumii virtuale, dar și despre proprietarul unuia dintre hotelurile cunoscute din Spania. Serialul poate fi vizionat și pe Netflix.

2. Crash Landing On You

crash landing on you promotional poster

„Crash Landing On You” a ajuns pe locul al doilea în clasamentul celor mai populare drame din 2020, având o poveste deosebită. O întâmplare o face pe o tânără sud-coreeancă să aterizeze pe pământurile din Coreea de Nord, unde este salvată de un ofițer nord-coreean. Acesta încearcă cu neputință să o readucă acasă. De asemenea, k-drama a fost lansată pe Netflix.

  1. Itaewon Class
itaewon class promotional poster

Aflat pe primul loc al celor mai populare drame din 2020 de pe Netflix, se poate spune că „Itaewon Class” își merită pe deplin succesul. Povestea urmărește viața unui fost condamnat, care deschide un bar în cartierul Itaewon din Seul. Sigur pe puterile echipei, acesta își dorește să-l întreacă pe directorul executiv al cele mai mari companii alimentare din Coreea, care este de asemenea dușmanul său, din cauza căruia a ajuns la închisoare nevinovat.

Care este drama voastră preferată?

sursa: GH

 

3 gânduri despre „Cele mai populare drame coreene până în momentul actual

  1. doina

    Povesti de viata care de care mai interesante!!! K-drama mea preferata dintre cele meníonate este Itaewon Class!!! Perseverenta si daruire, lupta pentru a demonstra ca se poate !! Da!!!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s