CJ ENM ar fi cerut companiei n.CH Entertainment să nu mai managerieze trupa TOO!

CJ ENM Reported To Have Ordered n.CH Entertainment To Halt Management Of TOO

Revenirea în viitorul apropiat al grupului TOO este pusă sub semnul întrebării. n.CH Entertainment susține că agenția CJ ENM blochează activitatea sa de management.

Grupul TOO a debutat anul trecut prin show-ul Mnet de supraviețuire “World Klass” iar subsidiara CJ ENM, Stone Music Entertainment, a făcut parteneriat cu n.CH Entertainment pentru a manageria grupul. Potrivit Newsen, cele două companiii au început proiectul comun  în octombrie 2018 și au căzut de acord să lucreze împreună pentru 7 ani. S-a decis ca n.CH Entertainment să se ocupe de management și promoții, în timp ce CJ ENM să se ocupe de producția albumului și de aspectele de marketing. Cele 2 agenții au lansat împreună două albume în aprilie și iulie anul trecut. 

Newsen a mai raportat că, după șapte luni, CJ ENM și-a reziliat unilateral contractul cu n.CH Entertainment din cauza restructurărilor interne și i-a cerut n.CH Entertainment să se retragă din toate aspectele legate de TOO. Drept urmare, acest lucru a oprit producția de albume ale grupului TOO, amânând al treilea album al grupului.

O sursă de la CJ ENM a spus: „Contractul exclusiv pentru TOO este încheiat cu CJ. Avem toate drepturile pentru TOO și am încredințat n.CH Entertainment doar cu anumite sarcini, cum ar fi managementul și activitățile de relații publice). Am semnat un contract de management care a durat doar până în august, iar perioada s-a încheiat. După trei luni de consultări suplimentare, nu am reușit să ajungem la un acord. Am avut o lună de negocieri suplimentare, dar s-au încheiat la sfârșitul lunii decembrie. Nu am putut ajunge la un acord, astfel încât contractul a fost reziliat. Toate etapele contractului au fost efectuate în mod normal. A fost un contract de agenție și nu un contract de management comun.”

Ca răspuns la situație, n.CH Entertainment a declarat: „Am colaborat cu CJ ENM pentru a crea „World Klass” de pe Mnet și chiar am făcut debutul TOO. Când am început să lucrăm împreună, am planificat să lucrăm împreună pentru următorii șapte ani, așa că suntem foarte șocați că s-au răzgândit brusc.”

Ei au continuat: „Acest lucru este supărător, dar avem afecțiune pentru membri, așa că ne-am oferit să îi gestionăm în următorii doi ani, chiar dacă nu primim nicio compensație. Cu toate acestea, ei ne-au respins. Nu reușim deloc să comunicăm.”

Ei au adăugat: „Acesta este un moment foarte important pentru TOO. Trebuie să lanseze următorul album și să-și continue activitățile, așa că este păcat că această problemă îi întârzie.”

TOO este un grup format din 10 membri care s-a format prin reality show-ul Mnet din 2019 „World Klass”. Băieții au debutat în februarie 2019 și au fost manageriați atât de CJ ENM, cât și de n.CH Entertainment.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s