Membrele GFRIEND nu vor mai primi cadouri de la fani

În data de 13 ianuarie, trupa GFRIEND a anunțat că nu va mai accepta cadouri de la fani, cu excepția scrisorilor, a camioanelor cu mâncare și a coronițelor de flori la evenimente.

Explicația pentru această decizie este că Source Music se va muta într-o nouă clădire. Așadar, va deveni dificil ca agenția să accepte și să stocheze cadourile trimise de fani. Cu toate acestea, va accepta scrisorile, certificatele de donații, camioanele cu mâncare  și coronițele de flori trimise la evenimente.

Deși fanii au fost în mare parte dezamăgiți că nu le vor mai putea oferi fetelor mici cadouri, unii s-au bucurat că au ocazia de a le arăta susținere prin trimiterea camioanelor de mâncare în timpul promoțiilor. Câteva comentarii ale internauților sunt: „Este bine că fanii încă mai pot trimite camioane cu mâncare și cafea pentru a le susține pe membre. Dacă nu ar fi putut, ar fi fost foarte supărați”, „Ce norocoși sunt fanii GFRIEND, a fost o perioadă când nu am putut trimite nici măcar scrisori idolilor mei”, „Cred că este perfect normal, idolul meu preferat nu a mai acceptat cadouri de mulți ani.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s